Daha fazla ürün için tıklayın.
Hiçbir ürün bulunamadı.
×

Doğumdan İtibaren Montessori - Lynn Lillard Jessen, Paula Polk Lillard

21,90 TL Vergisiz
Stok Kodu :
123-1139

Bilgi kartı

Durum
İkinci el Kitap
Dil
Türkçe
Boyutlar
13.5 cm / 21 cm
Sayfa Sayısı
272
Cilt Durumu
Karton Kapak
Baskı Sayısı
1. Baskı
Baskı Yılı
2015
Baskı Yeri
-
Kondisyon
Çok iyi durumda
Resim Detay
Resimler Ürünün Kendi Resimleridir.
İkinci el kitaplar hakkında bilgilendirme
  • imzakitap.com' da İkinci el ve Sıfır Kitaplar satılamaktadır. İkinci el kitaplarda Resim üzerinde  İkinci el kitap  logolu kitap etiketi ile Sıfır Kitaplar ise  Sıfır Kitap  logolu etiket ile belirtilmektedir. Ayrıca ürün özelliklerinde  Durumu kısmında da ürün ile ilgili Kullanılmış ikinci el ürün, Sıfır Hiç kullanılmamış ürün olarak belirtilmiştir. Satıştaki ürünlerin birebir kendi fotoğrafları kullanılmaktadır temsili resim çok nadir kullanılmakta olup bu detay ürün özelliklerinde bölümünde Ürün resimleri temsilidir detay resimlere bakınız  uyarısı ile belirtilir. Bu durumlarda ürüne ait resimler detay resimlerine yani ikinci üçüncü resimlere eklenir sadece vitrin resmi temsili olarak kullanılmaktadır. 
    • imzakitap.com' da satın alacağınız ikinci el kitaplar ve efemera ürünleri 3 Aşamalı kontrollerimizden geçirilerek satışa çıkartılmaktadır. Fotoğraflama aşamasında kontrol, Ürün bilgileriniz kaydetme aşamasında kontrol ve Satış Sonrası kargolama aşamalarında son kez kontrol edilerek adresinize kargolanır. Bu alanda sistem sürekli yenilenerek ürünlerdeki varsa hata ve eksiklikler sisteme eklenerek müşterilerimizin daha detaylı bir şekilde bilgilendirilmesi hedeflenmektedir.
  • imzakitap.com da satılan tüm ürünlerin stok durumu günceldir. Stoklarda görünen ve siparişe izin verilen tüm ürünler kendi stoklarımızda mevcuttur. imzakitap.com'da asla kendi stokları dışında başka firmaların stoklarındaki ürünler satılmamaktadır. Tüm ürünler kendi stoklarımızdan kendi kontrollerimizden geçirilerek gönderilmektedir. Gönül rahatlığı ile sipariş verebilirsiniz.
Bu ürün geldiğinde haber ver
Açıklama

Ürün Açıklaması

Aileler Montessori eğitiminin çocuklarına sağladığı avantajlar karşısında hayran kalıyor.

  • Bilimsel bulgular da Maria Montessori'nin yıllar önce ortaya koyduğu tespitleri desteklemeye devam ediyor. Peki, çocuğunuzun doğumundan itibaren Dr. Montessori'nin fikir ve uygulamalarından istifade etmesini ister miydiniz? Bebekler için de Montessori eğitimi söz konusu mu? Montessori'nin "kendi kendine keşfetme" ve "elleri kullanarak öğrenme” prensipleri, bebeklerde nasıl gözlemleniyor?
  • Kolaylıkla anlaşılabilen ve güvenilir bilgi sunan bu kitap bu soruların hepsini yanıtlıyor. Paula Polk Lillard ve Lynn Lillard Jessen, bebekleri Montessori prensipleri ışığında büyütmek için yaşamın ilk üç yılına dair kapsamlı bir program geliştirdiler. Yatak odası dekorasyonundan mama sandalyesine, beslenme düzeninden yiyeceklerin hazırlanmasına, giyim ve hareket serbestliğine kadar her ayrıntıyı düşündüler. Bu kitap size, odaklanma ve konsantrasyonu geliştiren hoş ve kullanışlı bir çevre oluşturmada rehberlik edecek. Çocuğun "duyarlı dönemlerini" göz önünde bulundurarak kendi kendine giyinme, yiyecek hazırlama ve tuvalet alışkanlığı gibi becerilerde yöntem ve etkinlikler öğreneceksiniz.
  • Tavsiye ve anekdotlarla bezenmiş, kolayca anlaşılan, çekici bir dille yazılmış bu rehber sayesinde sakin, yetkin ve kendine güvenli çocuklar yetiştireceksiniz. "İlk çocukluk yıllarına ilişkin iyi zamanlanmış, önemli bir eser -anekdotlarla süslü, bilgi ve tecrübe açısından zengin, pratik ve faydalı. Kişiliğin kendi kendini aşama aşama oluşturması hakkında bu akılcı ve özenli rehberi, anne babalar ellerinden düşürmeyecek ve bu rehber sayesinde çocuklarıyla sağlıklı, eğlenceli ve istikrarlı bir ilişki kuracaklar, Anne baba adayları, dadılar ve bakıcıların mutlaka okuması gereken bir eser,”
Devamını oku.Show less
Ürün Detayları
123-1139

Bilgi kartı

Durum
İkinci el Kitap
Dil
Türkçe
Boyutlar
13.5 cm / 21 cm
Sayfa Sayısı
272
Cilt Durumu
Karton Kapak
Baskı Sayısı
1. Baskı
Baskı Yılı
2015
Baskı Yeri
-
Kondisyon
Çok iyi durumda
Resim Detay
Resimler Ürünün Kendi Resimleridir.
Taksit Tablosu
Son görüntülenen

Menü

Müşteri Hesabı

Özel Menü

Favori listesine kayıt yapmak için ücretsiz bir hesap oluşturun.

Oturum Aç