Daha fazla ürün için tıklayın.
Hiçbir ürün bulunamadı.
×

Safahat - Mehmet Akif Ersoy

23,50 TL Vergisiz
Stok Kodu :
116-1816
Eser Sahibi :

Bilgi kartı

Durum
İkinci el Kitap
Dil
Türkçe
Boyutlar
12.5 cm / 20.5 cm
Sayfa Sayısı
823
Cilt Durumu
Karton Kapak
Baskı Sayısı
-
Baskı Yılı
-
Baskı Yeri
-
Kondisyon
İyi durumda
Açıklama
Kapakta Yıpranmalar ve köşelerde kıvrılmalar var iç sayfalar çok temiz durumda.
Resim Detay
Resimler Ürünün Kendi Resimleridir.
İkinci el kitaplar hakkında bilgilendirme
  • imzakitap.com' da İkinci el ve Sıfır Kitaplar satılamaktadır. İkinci el kitaplarda Resim üzerinde  İkinci el kitap  logolu kitap etiketi ile Sıfır Kitaplar ise  Sıfır Kitap  logolu etiket ile belirtilmektedir. Ayrıca ürün özelliklerinde  Durumu kısmında da ürün ile ilgili Kullanılmış ikinci el ürün, Sıfır Hiç kullanılmamış ürün olarak belirtilmiştir. Satıştaki ürünlerin birebir kendi fotoğrafları kullanılmaktadır temsili resim çok nadir kullanılmakta olup bu detay ürün özelliklerinde bölümünde Ürün resimleri temsilidir detay resimlere bakınız  uyarısı ile belirtilir. Bu durumlarda ürüne ait resimler detay resimlerine yani ikinci üçüncü resimlere eklenir sadece vitrin resmi temsili olarak kullanılmaktadır. 
    • imzakitap.com' da satın alacağınız ikinci el kitaplar ve efemera ürünleri 3 Aşamalı kontrollerimizden geçirilerek satışa çıkartılmaktadır. Fotoğraflama aşamasında kontrol, Ürün bilgileriniz kaydetme aşamasında kontrol ve Satış Sonrası kargolama aşamalarında son kez kontrol edilerek adresinize kargolanır. Bu alanda sistem sürekli yenilenerek ürünlerdeki varsa hata ve eksiklikler sisteme eklenerek müşterilerimizin daha detaylı bir şekilde bilgilendirilmesi hedeflenmektedir.
  • imzakitap.com da satılan tüm ürünlerin stok durumu günceldir. Stoklarda görünen ve siparişe izin verilen tüm ürünler kendi stoklarımızda mevcuttur. imzakitap.com'da asla kendi stokları dışında başka firmaların stoklarındaki ürünler satılmamaktadır. Tüm ürünler kendi stoklarımızdan kendi kontrollerimizden geçirilerek gönderilmektedir. Gönül rahatlığı ile sipariş verebilirsiniz.
Açıklama

Ürün Açıklaması

  • 'İstiklâl Marşı' şairi" Mehmed Âkif Ersoy, hicrî takvime göre 1290'da (milâdî: 1873) -İstanbul'un Fatih ilçesine bağlı Sarıgüzel semtinde doğdu. Babası, Arnavutluk'un İpek kasabasından göç eden, özyapısından dolayı "temiz" sanıyla anılan, Fatih Medresesi müderrislerindenl Mehmed Tâhir Efendi; annesi, Buhara'dan Tokat'a göç etmiş bir ailenin kızı olan Emine Şerife Hanım'dır.
  • Babası oğluna, ebced hesâbıyla doğum tarihini gösteren Ragîf2 adını verdi ve ölene dek onu bu adla çağırdı. Ancak bu sözcük, hem Türkçe'nin ünsüz-ünlü uyum kuralına uygun olmadığından güç söylenebildiği, hem de (belki) "yufka, pide; bir tür ekmek" anlamına geldiği için, babası dışındaki yakınları, daha bilinen bir ad olan "Âkif*i3 kullandılar.
  • Âkif, 1878'de "mahalle mektebi"ne girdi; iki yıl kadar sonra da, Fatih Emir Buhâri ibtidâisine (ilkokuluna) yazdırıldı. 1882'de girdiği Fatih Merkez Rüşdiyesi (ortaokul) öğrenciliği sırasında, özel öğretmenlerden de Arapça, Farsça ve Fransızca dersleri aldı. Okumaya ve öğrenmeye çok düşkün bir öğrenciydi. Rüşdiye yıllarında şiir merakı uyandı. Bu okulu bitirdikten sonra girdiği üç yıllık mülkiye idâdisinden mezun oldu ve yüksek kısmında okumaya hak kazandı. 1888'de babasının ölümü, ertesi yıl da bütün İstanbul'u korkutan ünlü Fatih yangınında oturdukları evin yanması üzerine, aile büyük bir yoksulluğa düştü. Âkif idâdiden ayrılarak, Halkalı'da yeni açılmış olan Mülkiye Baytar Mektebi'ne (Veterinerlik Okulu) yazıldı. Bu kurum, hem parasız yatılıydı, hem de mezunlarına hemen görev verilme güvencesi olduğundan, fen derslerini de seven Âkif için en uygun okuldu.

Devamını oku.Show less
Ürün Detayları
116-1816

Bilgi kartı

Durum
İkinci el Kitap
Dil
Türkçe
Boyutlar
12.5 cm / 20.5 cm
Sayfa Sayısı
823
Cilt Durumu
Karton Kapak
Baskı Sayısı
-
Baskı Yılı
-
Baskı Yeri
-
Kondisyon
İyi durumda
Açıklama
Kapakta Yıpranmalar ve köşelerde kıvrılmalar var iç sayfalar çok temiz durumda.
Resim Detay
Resimler Ürünün Kendi Resimleridir.
Taksit Tablosu
Son görüntülenen

Menü

Müşteri Hesabı

Özel Menü

Favori listesine kayıt yapmak için ücretsiz bir hesap oluşturun.

Oturum Aç