Daha fazla ürün için tıklayın.
Hiçbir ürün bulunamadı.
×

Ahşap Yapılarda Koruma ve Onarım Sempozyumu-2

35,50 TL Vergisiz
Stok Kodu :
21-5874
Eser Sahibi :

Bilgi kartı

Durum
İkinci el Kitap
Dil
Türkçe
Boyutlar
16 cm / 23.5 cm
Sayfa Sayısı
247
Cilt Durumu
Karton Kapak
Baskı Sayısı
1. Baskı
Baskı Yılı
-
Baskı Yeri
-
Kondisyon
Sıfır ayarında çok temiz.
Resim Detay
Resimler Ürünün Kendi Resimleridir.
İkinci el kitaplar hakkında bilgilendirme
  • imzakitap.com' da İkinci el ve Sıfır Kitaplar satılamaktadır. İkinci el kitaplarda Resim üzerinde  İkinci el kitap  logolu kitap etiketi ile Sıfır Kitaplar ise  Sıfır Kitap  logolu etiket ile belirtilmektedir. Ayrıca ürün özelliklerinde  Durumu kısmında da ürün ile ilgili Kullanılmış ikinci el ürün, Sıfır Hiç kullanılmamış ürün olarak belirtilmiştir. Satıştaki ürünlerin birebir kendi fotoğrafları kullanılmaktadır temsili resim çok nadir kullanılmakta olup bu detay ürün özelliklerinde bölümünde Ürün resimleri temsilidir detay resimlere bakınız  uyarısı ile belirtilir. Bu durumlarda ürüne ait resimler detay resimlerine yani ikinci üçüncü resimlere eklenir sadece vitrin resmi temsili olarak kullanılmaktadır. 
    • imzakitap.com' da satın alacağınız ikinci el kitaplar ve efemera ürünleri 3 Aşamalı kontrollerimizden geçirilerek satışa çıkartılmaktadır. Fotoğraflama aşamasında kontrol, Ürün bilgileriniz kaydetme aşamasında kontrol ve Satış Sonrası kargolama aşamalarında son kez kontrol edilerek adresinize kargolanır. Bu alanda sistem sürekli yenilenerek ürünlerdeki varsa hata ve eksiklikler sisteme eklenerek müşterilerimizin daha detaylı bir şekilde bilgilendirilmesi hedeflenmektedir.
  • imzakitap.com da satılan tüm ürünlerin stok durumu günceldir. Stoklarda görünen ve siparişe izin verilen tüm ürünler kendi stoklarımızda mevcuttur. imzakitap.com'da asla kendi stokları dışında başka firmaların stoklarındaki ürünler satılmamaktadır. Tüm ürünler kendi stoklarımızdan kendi kontrollerimizden geçirilerek gönderilmektedir. Gönül rahatlığı ile sipariş verebilirsiniz.
Bu ürün geldiğinde haber ver
Açıklama

Ürün Açıklaması

Kitap, İstanbul Fatih Ali Emiri Efendi Kültür Merkezi'nde, 24-25 Aralık 2013 tarihlerinde düzenlediğimiz Ahşap Yapılarda Koruma ve Onarım Sempozyumu - 2 kapsamında sunulan bildiri metinlerini içermektedir. İlkini 2012 yılında düzenlediğimiz ve her yıl giderek artan bir kaliteyle sürdürebilmeyi ümit ettiğimiz bu sempozyumların temel amacı, ahşap mimari mirası koruma konusunda ulusal ve uluslararası bilgi ve birikimlerin paylaşılması ve değerlendirilmesidir. Yüzlerce yıl öncesinden günümüze ulaşan ahşap yapım gelenekleri mevcut koşullarda neredeyse yok olmak üzeredir; bu nedenle, ahşap yapım tekniklerini ve mimari detayları doğru yöntemlerle korumak ve devam ettirmek için çaba harcayan tüm çalışmaların altı çizilmelidir. Ahşap mirasın korunması, yalnız mimari değil aynı zamanda kültürel açıdan da dikkatle ve acilen ele alınması gereken bir konudur; bu nedenle konunun her yıl farklı örneklerle gündeme getirilmesine ve çalışmaların yazılı birer kaynağa dönüştürülmesine önem verilmektedir.

Ahşap sektörünün bugün vardığı nokta ve uluslararası ölçekte koruma çabaları, onarım uygulamalarından örnekler, kırsal mimari ve koruma ilişkisi, yerel yönetimlerin çalışmaları ve ahşap yapıların strüktürel davranışlarına odaklanan beş ayrı oturumda; ahşap mimari mirasın koruma sorunları gündeme getirilmiş, yapısal ve kentsel ölçeklerde yapılan uygulamalar ve geliştirilen çözüm önerileri paylaşılmıştır. Sempozyum, bu yıl ilk defa iki dilde gerçekleştirilmiştir. Bildiri kitabında Türkçe metinlere yazar(lar) tarafından sunulan İngilizce özetleriyle birlikte yer verilirken; İngilizce metinlerin de Türkçe'ye çevirisi hazırlanmıştır.

Sempozyum, iki gün boyunca toplam 19 konuşmacının sunumları ve geniş bir dinleyici kitlesinin katılımıyla gerçekleştirilmiştir. Sempozyum ile eş zamanlı olarak düzenlenen sergide ise, KUDEB Ahşap Eğitim Atölyesi, Geleneksel Ahşap Yapılarda Koruma ve Onarım Eğitim Programı - 2013 kursiyerlerinin çalışmalarından örnekler sunulmuştur.

Sempozyuma bildirileriyle katkı vererek deneyimlerini paylaşan konuşmacılarımıza ve tüm katılımcılara saygı ve teşekkürlerimizi sunarız.

Devamını oku.Show less
Ürün Detayları
21-5874

Bilgi kartı

Durum
İkinci el Kitap
Dil
Türkçe
Boyutlar
16 cm / 23.5 cm
Sayfa Sayısı
247
Cilt Durumu
Karton Kapak
Baskı Sayısı
1. Baskı
Baskı Yılı
-
Baskı Yeri
-
Kondisyon
Sıfır ayarında çok temiz.
Resim Detay
Resimler Ürünün Kendi Resimleridir.
Taksit Tablosu
Son görüntülenen

Menü

Müşteri Hesabı

Özel Menü

Favori listesine kayıt yapmak için ücretsiz bir hesap oluşturun.

Oturum Aç