Daha fazla ürün için tıklayın.
Hiçbir ürün bulunamadı.
×

Asrın Hastalarına Yeni Bir Şifa - Tam Sırlı Dualar Kitabı - Nihat Hatipoğlu

38,80 TL Vergisiz
Stok Kodu :
KT.A6-3820
Yayıncı :
Eser Sahibi :

Bilgi kartı

Durum
İkinci el Kitap
Dil
Türkçe
Boyutlar
15 cm / 24 cm
Sayfa Sayısı
300
Cilt Durumu
Bez Cilt'li
Baskı Sayısı
1. Baskı
Baskı Yılı
-
Baskı Yeri
-
Kondisyon
Sıfır ayarında çok temiz.
Açıklama
İçinde CD Yoktur
Resim Detay
Resimler Ürünün Kendi Resimleridir.
İkinci el kitaplar hakkında bilgilendirme
  • imzakitap.com' da İkinci el ve Sıfır Kitaplar satılamaktadır. İkinci el kitaplarda Resim üzerinde  İkinci el kitap  logolu kitap etiketi ile Sıfır Kitaplar ise  Sıfır Kitap  logolu etiket ile belirtilmektedir. Ayrıca ürün özelliklerinde  Durumu kısmında da ürün ile ilgili Kullanılmış ikinci el ürün, Sıfır Hiç kullanılmamış ürün olarak belirtilmiştir. Satıştaki ürünlerin birebir kendi fotoğrafları kullanılmaktadır temsili resim çok nadir kullanılmakta olup bu detay ürün özelliklerinde bölümünde Ürün resimleri temsilidir detay resimlere bakınız  uyarısı ile belirtilir. Bu durumlarda ürüne ait resimler detay resimlerine yani ikinci üçüncü resimlere eklenir sadece vitrin resmi temsili olarak kullanılmaktadır. 
    • imzakitap.com' da satın alacağınız ikinci el kitaplar ve efemera ürünleri 3 Aşamalı kontrollerimizden geçirilerek satışa çıkartılmaktadır. Fotoğraflama aşamasında kontrol, Ürün bilgileriniz kaydetme aşamasında kontrol ve Satış Sonrası kargolama aşamalarında son kez kontrol edilerek adresinize kargolanır. Bu alanda sistem sürekli yenilenerek ürünlerdeki varsa hata ve eksiklikler sisteme eklenerek müşterilerimizin daha detaylı bir şekilde bilgilendirilmesi hedeflenmektedir.
  • imzakitap.com da satılan tüm ürünlerin stok durumu günceldir. Stoklarda görünen ve siparişe izin verilen tüm ürünler kendi stoklarımızda mevcuttur. imzakitap.com'da asla kendi stokları dışında başka firmaların stoklarındaki ürünler satılmamaktadır. Tüm ürünler kendi stoklarımızdan kendi kontrollerimizden geçirilerek gönderilmektedir. Gönül rahatlığı ile sipariş verebilirsiniz.
Bu ürün geldiğinde haber ver
Açıklama

Ürün Açıklaması

  • Sevgili peygamberimizin, peygamberlerİn, sahabelerin duaları. Kezül arş duası, İsmi azam duası, 4444 selat-U tefriciye, Esma-ül Hüsna ve sırları, Uhud şehitleri, Bedir şehitleti, Münacat duaları, Şahmaran duası, Rızık duaları, Şifa duaları, hastalara şifa, dertlilere deva, borçlulara eda, bereketli dualar, Lokman Hekimin oğluna öğüdü, Sihir, büyü ve nazar duaları, Sürelerin esrarı ve fazileti, besmele-i şerifin sırları, Hurmanın faydaları, Zemzem suyunun faydalan, Hatim duası, Mevlüt duası, Zikirli dualar...
  • Bu kibbın içeriğinde Arapça surelerin ve duaların teraürnesi, Tashihi ve kontrolü Hocamız Salt Erzen tarafından yapılmıştır.
  • Seyyidimiz Sevgili Peygamber Efendimiz (S.A.V) Efendimizin mübarek dilinden dökülen dualar, Ashab-ın dilinden dualar, ahrete intikal etmiş evliyaların dilinden dualar, ahirete intikal etmiş büyüklerimizin dilinden dualar, ahirete intikal etmiş Babam Merhum Abdullah Aydın'ın dilinden dualar, ahirete intikal etmiş Gönenli Mehmet Efendi 'nin dilinden dualar, ahirete intikal etmiş Nakşibendi Tarikatından Şah-i Nakşibendi Hazretlerinin dilinden dualar, Ahirete intikal etmiş Şah-ı Abdulkadir Geylani'nin dilinden dualar, dört büyük halifenin dilinden dualar, Seyitlerimizin mübarek dilinden dökülen dualar ve Mahmud Ustaosmanoğlu Hazretlerinin duası ve Hazreti Hamza'nın duası, Mehmet Zahit Kotku Hazretlerinin Evrad'ı Şerifi ve bu kitabımızın içerisindeki yirmi yılı aşkın birikimlerimizden bir araya topladık ve ümmet-i muhammedin istifadesine sunuyoruz.
  • Yüce Allah yapmış olduğumuz duaları kabul buyursun. ANIİN Not: Bazı hastalıklar vardır ki çaresi Kuran'dadır.
  • Çaresi dualardadır.
Devamını oku.Show less
Ürün Detayları
KT.A6-3820

Bilgi kartı

Durum
İkinci el Kitap
Dil
Türkçe
Boyutlar
15 cm / 24 cm
Sayfa Sayısı
300
Cilt Durumu
Bez Cilt'li
Baskı Sayısı
1. Baskı
Baskı Yılı
-
Baskı Yeri
-
Kondisyon
Sıfır ayarında çok temiz.
Açıklama
İçinde CD Yoktur
Resim Detay
Resimler Ürünün Kendi Resimleridir.
Taksit Tablosu
Son görüntülenen

Menü

Müşteri Hesabı

Özel Menü

Favori listesine kayıt yapmak için ücretsiz bir hesap oluşturun.

Oturum Aç