Daha fazla ürün için tıklayın.
Hiçbir ürün bulunamadı.
×

Başarıda Bumerang Etkisi - Daniel Carter

22,40 TL Vergisiz
Stok Kodu :
116-3006
Eser Sahibi :

Bilgi kartı

Durum
İkinci el Kitap
Dil
Türkçe
Boyutlar
13.5 cm / 21 cm
Sayfa Sayısı
130
Cilt Durumu
Karton Kapak
Baskı Sayısı
-
Baskı Yılı
-
Baskı Yeri
-
Kondisyon
Çok iyi durumda
Açıklama
Temiz Kullanılmış Kitap.
Resim Detay
Resimler Ürünün Kendi Resimleridir.
İkinci el kitaplar hakkında bilgilendirme
  • imzakitap.com' da İkinci el ve Sıfır Kitaplar satılamaktadır. İkinci el kitaplarda Resim üzerinde  İkinci el kitap  logolu kitap etiketi ile Sıfır Kitaplar ise  Sıfır Kitap  logolu etiket ile belirtilmektedir. Ayrıca ürün özelliklerinde  Durumu kısmında da ürün ile ilgili Kullanılmış ikinci el ürün, Sıfır Hiç kullanılmamış ürün olarak belirtilmiştir. Satıştaki ürünlerin birebir kendi fotoğrafları kullanılmaktadır temsili resim çok nadir kullanılmakta olup bu detay ürün özelliklerinde bölümünde Ürün resimleri temsilidir detay resimlere bakınız  uyarısı ile belirtilir. Bu durumlarda ürüne ait resimler detay resimlerine yani ikinci üçüncü resimlere eklenir sadece vitrin resmi temsili olarak kullanılmaktadır. 
    • imzakitap.com' da satın alacağınız ikinci el kitaplar ve efemera ürünleri 3 Aşamalı kontrollerimizden geçirilerek satışa çıkartılmaktadır. Fotoğraflama aşamasında kontrol, Ürün bilgileriniz kaydetme aşamasında kontrol ve Satış Sonrası kargolama aşamalarında son kez kontrol edilerek adresinize kargolanır. Bu alanda sistem sürekli yenilenerek ürünlerdeki varsa hata ve eksiklikler sisteme eklenerek müşterilerimizin daha detaylı bir şekilde bilgilendirilmesi hedeflenmektedir.
  • imzakitap.com da satılan tüm ürünlerin stok durumu günceldir. Stoklarda görünen ve siparişe izin verilen tüm ürünler kendi stoklarımızda mevcuttur. imzakitap.com'da asla kendi stokları dışında başka firmaların stoklarındaki ürünler satılmamaktadır. Tüm ürünler kendi stoklarımızdan kendi kontrollerimizden geçirilerek gönderilmektedir. Gönül rahatlığı ile sipariş verebilirsiniz.
Açıklama

Ürün Açıklaması

Düşündüklerinizi gerçekten kendinize çekebilir misiniz?

  • Her ne kadar "Çekim Yasası" bunu yapabileceğinizi söylüyorsa da bunu gerçekleştirmek "ortalama" bir insan için imkansızdır. Bilgelerin yıllarca uğraşarak, zihin ve beden eğitimleri yaparak, arınma, inziva gibi büyük emekler isteyen işlere yıllarını verip "Zihin Kontrolünü" gerçekleştirirken, bizim gibi "ortalama", sabah kalkıp işe gitmek zorunda kalan, saatlerce yorucu bir işte çalıştıktan sonra, trafik, hava kirliliği, gürültü, geçim derdi, ev içi iletişim sıkıntıları yaşayan bir insan zihnini bir dakikalığına bile bir şeye odaklı halde tutamaz. Bu durumda "Çekim Yasası" işe yarar mı? Yani bilgelerin yıllarca büyük fedakarlıklar yaparak, kendilerini toplumdan soyutlayarak inzivaya çekilip zihin eğitimi yaparak elde ettiği bu gücü siz 15 Lira vererek satın aldığınız bir "Çekim Yasası" kitabı ile başarabilir misiz? Kesinlikle hayır. O halde ne yapacaksınız? Yapmanız gereken daha pratik bir yol olan gerçekte bütün başarılı insanların kullandığı "Bumerang Yasasını" kullanmaktır.
  • Geçmişte Atlantisli bilgelerin kullandığı bu yöntem daha sonrasında Mısır'a, oradan da Yunan'a geçmiştir. Sokrates ve Platon birçok eserinde ve yazısında bu yöntemlerden bahsetmiştir. "Bumerang Yasası"na göre bir şey vermeden bir şey alamazsın. Bu durumda ya verecek bir şeyiniz olsun ya da sahip olduklarınızın bir değeri. Yapılması gereken ise sahip olduklarınıza üstün değer yüklemektir. Sahip olduklarınız çölde, bir şişe su kadar değerli olmalı. Ya çölde bir şişe suyunuz olmalı ya da bir şişe suyunuzun olduğu yerde herkes kendini çölde sanmalı. O zaman bir şişe suyunuz altın değerinde olacaktır, "Bumerang Yasası" bu kadar basit ve etkilidir. Çölde eğer su yoksa, çantasında 1 milyon doları olan biri sizin bir şişe suyunuzu 1 milyon dolara satın alır. Bu durumda 'Siz çölde bir şişe su musunuz?" Bunu düşünün.
Devamını oku.Show less
Ürün Detayları
116-3006

Bilgi kartı

Durum
İkinci el Kitap
Dil
Türkçe
Boyutlar
13.5 cm / 21 cm
Sayfa Sayısı
130
Cilt Durumu
Karton Kapak
Baskı Sayısı
-
Baskı Yılı
-
Baskı Yeri
-
Kondisyon
Çok iyi durumda
Açıklama
Temiz Kullanılmış Kitap.
Resim Detay
Resimler Ürünün Kendi Resimleridir.
Taksit Tablosu
Son görüntülenen

Menü

Müşteri Hesabı

Özel Menü

Favori listesine kayıt yapmak için ücretsiz bir hesap oluşturun.

Oturum Aç