Daha fazla ürün için tıklayın.
Hiçbir ürün bulunamadı.
×

Bataklığın Kıyısındaki Ev - Yeşim S. Armutak

12,50 TL Vergisiz
Stok Kodu :
94-4035
Eser Sahibi :

Bilgi kartı

Durum
İkinci el Kitap
Dil
Türkçe
Boyutlar
12.5 cm / 19.5 cm
Sayfa Sayısı
168
Cilt Durumu
Karton Kapak
Baskı Sayısı
2. Baskı
Baskı Yılı
-
Baskı Yeri
-
Kondisyon
İyi durumda
Resim Detay
Resimler Ürünün Kendi Resimleridir.
İkinci el kitaplar hakkında bilgilendirme
  • imzakitap.com' da İkinci el ve Sıfır Kitaplar satılamaktadır. İkinci el kitaplarda Resim üzerinde  İkinci el kitap  logolu kitap etiketi ile Sıfır Kitaplar ise  Sıfır Kitap  logolu etiket ile belirtilmektedir. Ayrıca ürün özelliklerinde  Durumu kısmında da ürün ile ilgili Kullanılmış ikinci el ürün, Sıfır Hiç kullanılmamış ürün olarak belirtilmiştir. Satıştaki ürünlerin birebir kendi fotoğrafları kullanılmaktadır temsili resim çok nadir kullanılmakta olup bu detay ürün özelliklerinde bölümünde Ürün resimleri temsilidir detay resimlere bakınız  uyarısı ile belirtilir. Bu durumlarda ürüne ait resimler detay resimlerine yani ikinci üçüncü resimlere eklenir sadece vitrin resmi temsili olarak kullanılmaktadır. 
    • imzakitap.com' da satın alacağınız ikinci el kitaplar ve efemera ürünleri 3 Aşamalı kontrollerimizden geçirilerek satışa çıkartılmaktadır. Fotoğraflama aşamasında kontrol, Ürün bilgileriniz kaydetme aşamasında kontrol ve Satış Sonrası kargolama aşamalarında son kez kontrol edilerek adresinize kargolanır. Bu alanda sistem sürekli yenilenerek ürünlerdeki varsa hata ve eksiklikler sisteme eklenerek müşterilerimizin daha detaylı bir şekilde bilgilendirilmesi hedeflenmektedir.
  • imzakitap.com da satılan tüm ürünlerin stok durumu günceldir. Stoklarda görünen ve siparişe izin verilen tüm ürünler kendi stoklarımızda mevcuttur. imzakitap.com'da asla kendi stokları dışında başka firmaların stoklarındaki ürünler satılmamaktadır. Tüm ürünler kendi stoklarımızdan kendi kontrollerimizden geçirilerek gönderilmektedir. Gönül rahatlığı ile sipariş verebilirsiniz.
Bu ürün geldiğinde haber ver
Açıklama

Ürün Açıklaması

Sarmaşığın dalları ahtapotun kolları gibi ileri doğru açılıp uzandı ve yaprakların arasında beliren iki göz çevreyi hızla kontrol etti. Ardından, tetik bakışların sahibi telaşla dışarı fırladı, ateş dikenlerinin arasından zıplayarak sahibinin kucağına atladı.

"Seni çılgın ihtiyar!” dedi yaşlı kadın. Bir yandan da duman rengi kedinin boynunu okşuyordu. "Yine neyin peşindesin?”

Kedi her zamanki gibi mırıldanıp gözlerini kapamak yerine, dimdik durup kulak kesildi. Vücudu yay gibi gerildi, havayı kokladı ve çalan kapının sesi duyuldu.

Peren zile bir kez basıp elini hemen çekmişti. Sonunda onun kapısındaydı işte! Adı anıldığında ortaya çıkıp başa bela olan ürkütücü varlıklardan biriymiş gibi, hakkında hep fısıltıyla gizli gizli konuşulan, uzaklarda yaşayan o Büyük hala'nın. Derin bir soluk aldı. Tedirginliğin karıştığı bir merakla ayaklarının üstünde bir iki kez yaylandı.

Nedense onun yıkık dökük, kasvetli bir evde oturduğunu düşünmüştü hep. Önünde duran iki katlı binaysa, harap olmak bir yana, irili ufaklı taşlardan örülmüş duvarları ve kahverengi panjurlarıyla sevimli bir yapıydı. Saçlarını düzeltip, başını dikleştirdi.

Zile bir kez daha bastı.

Yüzüne konan sineği kovalıyordu ki, kapı gıcırdayarak açıldı. Peren geriye doğru sıçradı. Dikleşmiş sırtı ve soğuk bakışlarıyla savaşa hazır bir kedi belirdi eşikte. Belli ki, konuğun gelişine sevinmemişti. Gözlerini onu süzen buz yeşili gözlerden zorlukla ayırdığında Büyük hala'yı gördü.

"Merhaba, çocuk.”

Parıl parıl yanan bir çift koyu kahverengi göz, tek örgü yapılmış uzun beyaz saçlar, kırmızı saten şeritli siyah bir etek, Peren'in ilk anda gözüne çarpanlardı. Ufak tefek olmasına karşın gövdesinden çevreye güç yayılıyordu.

"Merhaba,” dedi kız, Peşinden kediyi ve sıcağı sürükleyerek içeriye yöneldi kadın. Peren'i aldığı odayı nane kokusu sarmıştı. Yaz sıcağında tuhaf geliyordu bu. Soğukalgınlığı geçiren birinin ilaç kokusunu hatırlatıyordu.

Devamını oku.Show less
Ürün Detayları
94-4035

Bilgi kartı

Durum
İkinci el Kitap
Dil
Türkçe
Boyutlar
12.5 cm / 19.5 cm
Sayfa Sayısı
168
Cilt Durumu
Karton Kapak
Baskı Sayısı
2. Baskı
Baskı Yılı
-
Baskı Yeri
-
Kondisyon
İyi durumda
Resim Detay
Resimler Ürünün Kendi Resimleridir.
Taksit Tablosu
Son görüntülenen

Menü

Müşteri Hesabı

Özel Menü

Favori listesine kayıt yapmak için ücretsiz bir hesap oluşturun.

Oturum Aç