Daha fazla ürün için tıklayın.
Hiçbir ürün bulunamadı.
×

Denizlide Eğitim Osmanlı Dönemi - Mithat AYDIN

52,40 TL Vergisiz
Stok Kodu :
999-6017
Eser Sahibi :

Bilgi kartı

Durum
Sıfır ( Kullanılmamış )
Dil
Türkçe
Boyutlar
16 cm / 24 cm
Sayfa Sayısı
208
Cilt Durumu
Karton Kapak
Baskı Sayısı
1. Baskı
Baskı Yılı
-
Baskı Yeri
-
Kondisyon
Sıfır Ürün ( Kullanılmamış )
Resim Detay
Resimler Ürünün Kendi Resimleridir.
Sıfır Kitaplar Hakkında Bilgilendirme
  • imzakitap.com' da İkinci el ve Sıfır Kitaplar satılamaktadır. İkinci el kitaplarda Resim üzerinde  İkinci el kitap  logolu kitap etiketi ile Sıfır Kitaplar ise  Sıfır Kitap  logolu etiket ile belirtilmektedir. Ayrıca ürün özelliklerinde  Durumu kısmında da ürün ile ilgili Kullanılmış ikinci el ürün, Sıfır Hiç kullanılmamış ürün olarak belirtilmiştir. Satıştaki ürünlerin birebir kendi fotoğrafları kullanılmaktadır temsili resim çok nadir kullanılmakta olup bu detay ürün özelliklerinde bölümünde Ürün resimleri temsilidir detay resimlere bakınız  uyarısı ile belirtilir. Bu durumlarda ürüne ait resimler detay resimlerine yani ikinci üçüncü resimlere eklenir sadece vitrin resmi temsili olarak kullanılmaktadır. 
      • imzakitap.com' da satın alacağınız ikinci el kitaplar ve efemera ürünleri 3 Aşamalı kontrollerimizden geçirilerek satışa çıkartılmaktadır. Fotoğraflama aşamasında kontrol, Ürün bilgileriniz kaydetme aşamasında kontrol ve Satış Sonrası kargolama aşamalarında son kez kontrol edilerek adresinize kargolanır. Bu alanda sistem sürekli yenilenerek ürünlerdeki varsa hata ve eksiklikler sisteme eklenerek müşterilerimizin daha detaylı bir şekilde bilgilendirilmesi hedeflenmektedir.
  • imzakitap.com da satılan tüm ürünlerin stok durumu günceldir. Stoklarda görünen ve siparişe izin verilen tüm ürünler kendi stoklarımızda mevcuttur. imzakitap.com'da asla kendi stokları dışında başka firmaların stoklarındaki ürünler satılmamaktadır. Tüm ürünler kendi stoklarımızdan kendi kontrollerimizden geçirilerek gönderilmektedir. Gönül rahatlığı ile sipariş verebilirsiniz.
Açıklama

Ürün Açıklaması

  • Her şey, 2006 yılında Pamukkale Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü'nün yapmayı tasarladığı "Uluslararası Denizli ve Çevresi Tarih ve Kültür Sempozyumu'yla başlamıştı. Bu sempozyum için hazırlıkların yapıldığı sırada, Denizli'nin eğitim tarihinin çalışmayı bekleyen bom boş bir alan olduğunu gördük. Sempozyuma vilayet ve maarif salnamelerinden derlediğim "Denizli'de Eğitim ( 1878-1908)" başlıklı bildiriyi sunduktan sonra, bu sorunun etraflı bir şekilde ele alınması gerektiğini düşündüm. Aslında eğitim tarihine ilişkin çalışmalar, çalışma sahamın dışında olmakla beraber, 16 yıldan beri görev yapmakta olduğum Denizli'ye karşı vefa hissimin de bir sonucu olarak, Denizli'nin eğitim tarihi konusunda bazı naçizane çalışmalar içine girmiş oldum. Bu çerçevede, söz konusu sempozyumu takip eden 7 yıllık süreçte Denizli'nin eğitim tarihine ilişkin dört farklı çalışmayı tamamlayıp yayımladım. Bu çalışmalardan ilki, 2011 yılında "Modernleşme Çağının Bir Eğitim Kurumu: Denizli İdadisi" başlığıyla Erdem dergisinde yayımla- nan makale olmuştur. Aynı yıl Belletende "Denizli'de Rüşdiyelerin Kuruluşu ve Gelişimi" başlıklı makale ile Denizli rüştiyeleri yayımlanmış oldu. Prof. Dr. Mustafa KAFALI ve ProE Dr. Önder GÖÇGÜN Armağan Kitaplarına sunulan son iki çalışma ile de Denizljdeki medreseler ve ibtidailerin tarihsel gelişimine ışık tutulmaya çalışılmıştır.
  • Bu çalışmalar, öteden beri Denizli'nin eğitim tarihinin derli toplu bir şekilde kitaplaşmasım gerekli kılmaktaydı. Kuşkusuz, böyle bir kitabının ortaya konulması için daha uzun soluklu çalışmalara ihtiyaç olduğu da bir gerçektir. Fakat, şimdilik hiç değilse Osmanlı dönemi Denizli eğitimine bir başlangıç olmak üzere, sorunun çerçevesini çizmek açısından böyle bir çalışmanın ortaya konulmasının yararlı olacağı kanaatindeyim. Belki de bu, gelecekte Cumhuriyet dönemi Denizli'nin eğitim tarihinin yazılması için teşvik edici bir güç olacaktır. Belirtmek isterim ki, Denizli'nin Eski Çağı'ndan günümüze eğitim tarihinin ortaya konulması en büyük temennimdir. Zira, bir ulusun eğitim tarihini ve birikimini ortaya koymak, o ulusun evlatlarının borcudur.
Devamını oku.Show less
Ürün Detayları
999-6017

Bilgi kartı

Durum
Sıfır ( Kullanılmamış )
Dil
Türkçe
Boyutlar
16 cm / 24 cm
Sayfa Sayısı
208
Cilt Durumu
Karton Kapak
Baskı Sayısı
1. Baskı
Baskı Yılı
-
Baskı Yeri
-
Kondisyon
Sıfır Ürün ( Kullanılmamış )
Resim Detay
Resimler Ürünün Kendi Resimleridir.
Taksit Tablosu
Son görüntülenen

Menü

Müşteri Hesabı

Özel Menü

Favori listesine kayıt yapmak için ücretsiz bir hesap oluşturun.

Oturum Aç