Daha fazla ürün için tıklayın.
Hiçbir ürün bulunamadı.
×

Irak'ın Sonu - Ulus Devletlerin Çöküşü mü - Peter Galbraith

23,40 TL Vergisiz
Stok Kodu :
112-3854
Eser Sahibi :

Bilgi kartı

Durum
İkinci el Kitap
Dil
Türkçe
Boyutlar
13.5 cm / 23 cm
Sayfa Sayısı
240
Cilt Durumu
Karton Kapak
Baskı Sayısı
-
Baskı Yılı
-
Baskı Yeri
-
Kondisyon
Çok iyi durumda
Açıklama
Temiz Kullanılmış Kitap.
Resim Detay
Resimler Ürünün Kendi Resimleridir.
İkinci el kitaplar hakkında bilgilendirme
  • imzakitap.com' da İkinci el ve Sıfır Kitaplar satılamaktadır. İkinci el kitaplarda Resim üzerinde  İkinci el kitap  logolu kitap etiketi ile Sıfır Kitaplar ise  Sıfır Kitap  logolu etiket ile belirtilmektedir. Ayrıca ürün özelliklerinde  Durumu kısmında da ürün ile ilgili Kullanılmış ikinci el ürün, Sıfır Hiç kullanılmamış ürün olarak belirtilmiştir. Satıştaki ürünlerin birebir kendi fotoğrafları kullanılmaktadır temsili resim çok nadir kullanılmakta olup bu detay ürün özelliklerinde bölümünde Ürün resimleri temsilidir detay resimlere bakınız  uyarısı ile belirtilir. Bu durumlarda ürüne ait resimler detay resimlerine yani ikinci üçüncü resimlere eklenir sadece vitrin resmi temsili olarak kullanılmaktadır. 
    • imzakitap.com' da satın alacağınız ikinci el kitaplar ve efemera ürünleri 3 Aşamalı kontrollerimizden geçirilerek satışa çıkartılmaktadır. Fotoğraflama aşamasında kontrol, Ürün bilgileriniz kaydetme aşamasında kontrol ve Satış Sonrası kargolama aşamalarında son kez kontrol edilerek adresinize kargolanır. Bu alanda sistem sürekli yenilenerek ürünlerdeki varsa hata ve eksiklikler sisteme eklenerek müşterilerimizin daha detaylı bir şekilde bilgilendirilmesi hedeflenmektedir.
  • imzakitap.com da satılan tüm ürünlerin stok durumu günceldir. Stoklarda görünen ve siparişe izin verilen tüm ürünler kendi stoklarımızda mevcuttur. imzakitap.com'da asla kendi stokları dışında başka firmaların stoklarındaki ürünler satılmamaktadır. Tüm ürünler kendi stoklarımızdan kendi kontrollerimizden geçirilerek gönderilmektedir. Gönül rahatlığı ile sipariş verebilirsiniz.
Açıklama

Ürün Açıklaması

ABD Irak'ı, Saddam Hüseyin'i devirmek, ulkeye demokrasi getirmek ve Ortadoğu'yu değiştirmek için işgal etti. Ama Irak tam tersinc iiçc bolundu: kuzcydc Kurt bölgesi, guncyde Iran kontrolünde Şii birliği, merkezde Sünni Araplar.

Ve ardından yıkıcı bir iç savaşın temellerini hazırlayan ayaklanmalar başladı. ABD nerede hata yaptı?

Irak'taki etnik ve dini ayrılıkları hesaba katmamış olabilir mi? İşlerin kötüye gitmesinin nedeni, ABD'nin ortaya koyduğu tutarsız ve uyumsuz stratejiler mi, yeniden inşa için bütçe ayrılmaması mı, polis ve ordu kurulması için gösterilen yanlış çabalar mı, ülke yönetiminin profesyoneller yerine hükumet yanlısı cumhuriyetçilere devredilmesi mı?

Kürtlerin Arabistanlı Lawrence'ı

Kuzey Irak'taki faaliyetlerini anlatıyor.

"Amerika'nın Irak'ı ve özellikle Kürtleri en iyi bilen, en deneyimli uzmanından müthiş bir Amerika-ırak öyüksü. Peter Galbraith'in, hem Amerikan hem de Irak karar süreçlerine bizzat katılmış biri olması, kitabın önemini daha da artırıyor. Çözümlemelerine katılmak istemeseniz bile, okumaya mecbur olduğunuz bir kitap varsa, o da bu kitap: Irak 'ın Sonu...”

Cengiz Çandar "Galbraith, kitapta sadece kendisinin Irak Kurtleri ilc macerasını değil, ABD'nin Irak işgalini alabildiğine eleştirel bir perspektiften, içerden bilgilerle ve çarpıcı anekdotlarla anlatıyor.”

Ruşen Çakır, Vatan Kitap

Devamını oku.Show less
Ürün Detayları
112-3854

Bilgi kartı

Durum
İkinci el Kitap
Dil
Türkçe
Boyutlar
13.5 cm / 23 cm
Sayfa Sayısı
240
Cilt Durumu
Karton Kapak
Baskı Sayısı
-
Baskı Yılı
-
Baskı Yeri
-
Kondisyon
Çok iyi durumda
Açıklama
Temiz Kullanılmış Kitap.
Resim Detay
Resimler Ürünün Kendi Resimleridir.
Taksit Tablosu
Son görüntülenen

Menü

Müşteri Hesabı

Özel Menü

Favori listesine kayıt yapmak için ücretsiz bir hesap oluşturun.

Oturum Aç