Daha fazla ürün için tıklayın.
Hiçbir ürün bulunamadı.
×

Kimse daha İyisini Yapamaz - Cecily Von Ziegesar

16,90 TL Vergisiz
Stok Kodu :
88-2612
Eser Sahibi :

Bilgi kartı

Durum
İkinci el Kitap
Dil
Türkçe
Boyutlar
13.5 cm / 21 cm
Sayfa Sayısı
250
Cilt Durumu
Karton Kapak
Baskı Sayısı
1. Baskı
Baskı Yılı
2008
Baskı Yeri
İstanbul
Kondisyon
Çok iyi durumda
Resim Detay
Resimler Ürünün Kendi Resimleridir.
İkinci el kitaplar hakkında bilgilendirme
  • imzakitap.com' da İkinci el ve Sıfır Kitaplar satılamaktadır. İkinci el kitaplarda Resim üzerinde  İkinci el kitap  logolu kitap etiketi ile Sıfır Kitaplar ise  Sıfır Kitap  logolu etiket ile belirtilmektedir. Ayrıca ürün özelliklerinde  Durumu kısmında da ürün ile ilgili Kullanılmış ikinci el ürün, Sıfır Hiç kullanılmamış ürün olarak belirtilmiştir. Satıştaki ürünlerin birebir kendi fotoğrafları kullanılmaktadır temsili resim çok nadir kullanılmakta olup bu detay ürün özelliklerinde bölümünde Ürün resimleri temsilidir detay resimlere bakınız  uyarısı ile belirtilir. Bu durumlarda ürüne ait resimler detay resimlerine yani ikinci üçüncü resimlere eklenir sadece vitrin resmi temsili olarak kullanılmaktadır. 
    • imzakitap.com' da satın alacağınız ikinci el kitaplar ve efemera ürünleri 3 Aşamalı kontrollerimizden geçirilerek satışa çıkartılmaktadır. Fotoğraflama aşamasında kontrol, Ürün bilgileriniz kaydetme aşamasında kontrol ve Satış Sonrası kargolama aşamalarında son kez kontrol edilerek adresinize kargolanır. Bu alanda sistem sürekli yenilenerek ürünlerdeki varsa hata ve eksiklikler sisteme eklenerek müşterilerimizin daha detaylı bir şekilde bilgilendirilmesi hedeflenmektedir.
  • imzakitap.com da satılan tüm ürünlerin stok durumu günceldir. Stoklarda görünen ve siparişe izin verilen tüm ürünler kendi stoklarımızda mevcuttur. imzakitap.com'da asla kendi stokları dışında başka firmaların stoklarındaki ürünler satılmamaktadır. Tüm ürünler kendi stoklarımızdan kendi kontrollerimizden geçirilerek gönderilmektedir. Gönül rahatlığı ile sipariş verebilirsiniz.
Açıklama

Ürün Açıklaması

Uyan!” Blair Waldorf, Black Watch marka ekose yorganı bir hışımla çekti ve antika yatağın yanına, yere düşürdü.

  • Nate Archibald çıplak ve son derece rahat bir şekilde şiltenin üzerinde yüzükoyun sere serpe uzanıyordu. Blair onun yanına oturdu ve elinden geldiğince kuvvetli bir şekilde hoplamaya başladı. Acımasızca hoplayıp zıplarken altın kahvesi başı yukarı aşağı sarsılıyordu, Nate'se gözlerini kapalı tutmaya devam etti. Neden s-e-k-s Blair'ı bu kadar hiper, onuysa bu kadar uykulu yapıyordu?
  • "Ben uyandım,” diye mırıldandı. O parıldayan yeşil gözlerinden birini açtı ve anında kendini bir saniye öncesinden daha canlı hissetti. Blair da çıplaktı, parlak mercan rengi ojeli ayak tırnaklarından kısa saçlarının uzayan kestane rengi dalgalarına kadar her bir santimetresi çırılçıplaktı. Çıplakken kıyafetlerle olduğundan çok daha iyi görünen tipte bir vücudu vardı. Bedeni tombul değildi; yumuşak ve her zamanki şık, ütülü kotları ve kaşmir hırkaları yada kısacık, dar siyah elbiselerinin gösterdiğinden çok daha düzgün hat- lıydı. Tabii ki Blair hâlâ tam bir baş belasıydı fakat on bir yaşından beri sürekli ayrılıp barışmışlardı ve Nate birlikte çok daha uzun bir süre çıplak kalmak istiyordu. Blair'ın onunla kavga etmeyi kesip sonunda bu işi yapmaya razı gelmesinin tam altı buçuk yıl sürmesi ne kadar da tipikti. Ve bir kere de yaptılar mı, artık kendilerini durduramıyorlardı.

Nate elini uzattı ve onu kendi üstüne çekerek en sonunda artık sadece ona, tamamen ona ait olduğu için rasgele ve azgınca öpmeye başladı.

  • "Hey!” diye kıkırdadı Blair. Lacivert ipek Roma perdeler yukarı çekilmişti ve pencereler de açıktı fakat birilerinin onları görmesi ya da duyması pek umurunda değildi. Onlar âşıktı, ikisi de güzeldi ve birer seks canavarıydı. Eğer birileri izliyorsa da, bunun tek nedeni fena halde kıskanmak olabilirdi. Hem ayrıca Blair ilgi manyağıydı; bu ilgi çevredeki şehir evlerinin pencerelerinden altın kaplama opera dürbünleriyle onları gözetleyen, tanımadıkları sapık Röntgenci Tom ve Thomasina'lardan geliyor olsa bile.
Devamını oku.Show less
Ürün Detayları
88-2612

Bilgi kartı

Durum
İkinci el Kitap
Dil
Türkçe
Boyutlar
13.5 cm / 21 cm
Sayfa Sayısı
250
Cilt Durumu
Karton Kapak
Baskı Sayısı
1. Baskı
Baskı Yılı
2008
Baskı Yeri
İstanbul
Kondisyon
Çok iyi durumda
Resim Detay
Resimler Ürünün Kendi Resimleridir.
Taksit Tablosu
Son görüntülenen

Menü

Müşteri Hesabı

Özel Menü

Favori listesine kayıt yapmak için ücretsiz bir hesap oluşturun.

Oturum Aç