Daha fazla ürün için tıklayın.
Hiçbir ürün bulunamadı.
×

Locke Lamora'nın Yalanları - Scott Lynch

30,50 TL Vergisiz
Stok Kodu :
105-3471
Eser Sahibi :

Bilgi kartı

Durum
İkinci el Kitap
Dil
Türkçe
Boyutlar
13 cm / 23 cm
Sayfa Sayısı
253
Cilt Durumu
Karton Kapak
Baskı Sayısı
1. Baskı
Baskı Yılı
-
Baskı Yeri
-
Kondisyon
Çok iyi durumda
Resim Detay
Resimler Ürünün Kendi Resimleridir.
İkinci el kitaplar hakkında bilgilendirme
  • imzakitap.com' da İkinci el ve Sıfır Kitaplar satılamaktadır. İkinci el kitaplarda Resim üzerinde  İkinci el kitap  logolu kitap etiketi ile Sıfır Kitaplar ise  Sıfır Kitap  logolu etiket ile belirtilmektedir. Ayrıca ürün özelliklerinde  Durumu kısmında da ürün ile ilgili Kullanılmış ikinci el ürün, Sıfır Hiç kullanılmamış ürün olarak belirtilmiştir. Satıştaki ürünlerin birebir kendi fotoğrafları kullanılmaktadır temsili resim çok nadir kullanılmakta olup bu detay ürün özelliklerinde bölümünde Ürün resimleri temsilidir detay resimlere bakınız  uyarısı ile belirtilir. Bu durumlarda ürüne ait resimler detay resimlerine yani ikinci üçüncü resimlere eklenir sadece vitrin resmi temsili olarak kullanılmaktadır. 
    • imzakitap.com' da satın alacağınız ikinci el kitaplar ve efemera ürünleri 3 Aşamalı kontrollerimizden geçirilerek satışa çıkartılmaktadır. Fotoğraflama aşamasında kontrol, Ürün bilgileriniz kaydetme aşamasında kontrol ve Satış Sonrası kargolama aşamalarında son kez kontrol edilerek adresinize kargolanır. Bu alanda sistem sürekli yenilenerek ürünlerdeki varsa hata ve eksiklikler sisteme eklenerek müşterilerimizin daha detaylı bir şekilde bilgilendirilmesi hedeflenmektedir.
  • imzakitap.com da satılan tüm ürünlerin stok durumu günceldir. Stoklarda görünen ve siparişe izin verilen tüm ürünler kendi stoklarımızda mevcuttur. imzakitap.com'da asla kendi stokları dışında başka firmaların stoklarındaki ürünler satılmamaktadır. Tüm ürünler kendi stoklarımızdan kendi kontrollerimizden geçirilerek gönderilmektedir. Gönül rahatlığı ile sipariş verebilirsiniz.
Açıklama

Ürün Açıklaması

İlk kez kitabım yayımlandığında, insanlar beni ve Scott Lynch'i defalarca kez karşılaştırdı.

Cümlelerin ana fikri çoğunlukla, "Pat Rothfuss yeni Scott Lynch olacak! şeklindeydi.

Durum şu ki, Locke Lamora'nın Yalanları benim ilk kitabım Rüzgânn Adi'ndan neredeyse bir sene önce yayımlandı. Bu hem Scott'ın hem fantastik serisinin ilk kitabıydı. Yarattığı dünya cesur ve gerçekçiydi, ayrıca bu kadar iyi olması sebebiyle herkesi fazlasıyla etkilemişti.

Yapılan karşılaştırmaların gurur verici olduğunun farkındaydım ama açıkçası o vakitlerde bundan rahatsız olmuştum. "Neden yeni Scott Lynch olmak zorundayım? Neden birinci Pat Rothfuss olamıyorum ki? Muhtemelen bu konuda daha başan11 olurum, hiç değilse Pat Rothfuss olmada çok daha tecrübeliyim," diye düşündüğümü hatırlıyorum.

Yıllar sonra bir fırsat bulup Locke Lamora'nın Yalanlan'm okudum ve okurken çok keyif aldım. Akıllıca yazılmış bir kitap olduğunu anladım, yaratılan dünya da cesur ve havalıydı. Ana karakteri nüktedan ve ağzı kalabalık, yetim bir çocuktu. Bir süre sonra Scott'la tanıştım ve kendisini de gerçekten çok sevdim. İçimde kalan o küçük rahatsızlıktan kurtuldum, zaten geride çok da bir şey kalmamıştı.

Hızlıca günümüze gelirsek. Geçen hafta Locke Lanıora'nın Yalanlan'nı yeniden okumaya başladım ve kitabın güzelliği karşısında tam manasıyla "sersemledim". Kitabın yapısı... dili.. yaratılan dünya... zekâsı... nüktedanlığı.

Bu kitapta beğenmediğim tek bir şey dahi olmadı. Ciddiyim. Tamam, peki... Küçucuk "ufacık” bir itiraz dışında.

Yine de, benim ağzımdan böyle yorumların ne kadar ender çıktığını biliyor musunuz? Bu detaylı ikinci okumanın ışığında artık şöyle düşünüyorum: Locke Lamora'nın Yalanları en sevdiğim on kitap arasında bulunuyor. Belki de ilk beştedir.

Bu iki kitabı karşılaştırmak gerçekten hiç de adil değil. Tarzları farklı. Konuları farklı. Dünyaları farklı. Ama karşılaştıracak olursak, işte Locke Lamora'nın Yalanları'nın Rüzgârın Adı'ndan daha iyi olduğu yerler:

1. Scott'ın kitabının girişi benimkinden daha güçlü. Gerçekten öyle. Benim kitabımda 50 sayfa geçtikten sonra birinin öyküyü doğru duzgun anlatmaya başladığı yere anca geliyorsun. Lockc Lanıora'nın Yalanları'nda 50 sayfa geçtikten sonra hem ana karakteri tanıyorsun hem de kahrolası bir soygunun yansım öğrenmiş oluyorsun.

2. Kitabın ismi benimkinden daha iyi.

Yanlış anlamayın, Rüzgârın Adı güzel ve benim kitabım için "doğru" isim. Ama Locke Lamora'nın Yalanlan inamlmaz bir isim.

Ayrıca serinin ismi de benimkinden daha iyi. "Centilmen Piç", "Kralkatili Güncesi"ni ellerini kullanmadan alt eder. 3. Scott, kitabında ağzını bozmayı benden daha iyi beceriyor. Gerçek hayatta değil. Gerçek hayatta ağzım çok bozuktur. Ancak kitaplarımdaki dil oldukça kibar ve terbiyelidir. Locke Lamora'nın Yalanları'nda, Lynch'in ayaktakımından gelen haydutları, görgüsüzlükte çığır açmışlar. Bu çok küçük bir detay gibi gözükse de işin aslında hiç öyle değil. Bu detay, kitaptaki dünyanın temelini atıyor. Karakterleri açığa çıkarıyon Hikâyenin dürüst, kusursuz bir şekilde rahatsız edici ve gerçekçi hissettirmesini sağlıyor.

Kısaca söylemek gerekirse; ilk kez kitabım yayımlandığında, insanların beni ve Scott Lynch'i karşılaştırmasından rahatsız olmuştum. Bana yapılan övgünün ne kadar büyük olduğunu ancak şu an fark ediyorum.

Kitabı okumadıysanız, okumalısınız. Okuduysanız, muhtemelen yeniden okumalısınız..

Devamını oku.Show less
Ürün Detayları
105-3471

Bilgi kartı

Durum
İkinci el Kitap
Dil
Türkçe
Boyutlar
13 cm / 23 cm
Sayfa Sayısı
253
Cilt Durumu
Karton Kapak
Baskı Sayısı
1. Baskı
Baskı Yılı
-
Baskı Yeri
-
Kondisyon
Çok iyi durumda
Resim Detay
Resimler Ürünün Kendi Resimleridir.
Taksit Tablosu
Son görüntülenen

Menü

Müşteri Hesabı

Özel Menü

Favori listesine kayıt yapmak için ücretsiz bir hesap oluşturun.

Oturum Aç