Daha fazla ürün için tıklayın.
Hiçbir ürün bulunamadı.
×

Şato - Franz Kafka

26,30 TL Vergisiz
Stok Kodu :
117-2052
Eser Sahibi :

Bilgi kartı

Durum
İkinci el Kitap
Dil
Türkçe
Boyutlar
12.5 cm / 20.5 cm
Sayfa Sayısı
351
Cilt Durumu
Karton Kapak
Baskı Sayısı
5. Baskı
Baskı Yılı
2017
Baskı Yeri
-
Kondisyon
İyi durumda
Özellikler
Orjinal Ayraç
Resim Detay
Resimler Ürünün Kendi Resimleridir.
İkinci el kitaplar hakkında bilgilendirme
  • imzakitap.com' da İkinci el ve Sıfır Kitaplar satılamaktadır. İkinci el kitaplarda Resim üzerinde  İkinci el kitap  logolu kitap etiketi ile Sıfır Kitaplar ise  Sıfır Kitap  logolu etiket ile belirtilmektedir. Ayrıca ürün özelliklerinde  Durumu kısmında da ürün ile ilgili Kullanılmış ikinci el ürün, Sıfır Hiç kullanılmamış ürün olarak belirtilmiştir. Satıştaki ürünlerin birebir kendi fotoğrafları kullanılmaktadır temsili resim çok nadir kullanılmakta olup bu detay ürün özelliklerinde bölümünde Ürün resimleri temsilidir detay resimlere bakınız  uyarısı ile belirtilir. Bu durumlarda ürüne ait resimler detay resimlerine yani ikinci üçüncü resimlere eklenir sadece vitrin resmi temsili olarak kullanılmaktadır. 
    • imzakitap.com' da satın alacağınız ikinci el kitaplar ve efemera ürünleri 3 Aşamalı kontrollerimizden geçirilerek satışa çıkartılmaktadır. Fotoğraflama aşamasında kontrol, Ürün bilgileriniz kaydetme aşamasında kontrol ve Satış Sonrası kargolama aşamalarında son kez kontrol edilerek adresinize kargolanır. Bu alanda sistem sürekli yenilenerek ürünlerdeki varsa hata ve eksiklikler sisteme eklenerek müşterilerimizin daha detaylı bir şekilde bilgilendirilmesi hedeflenmektedir.
  • imzakitap.com da satılan tüm ürünlerin stok durumu günceldir. Stoklarda görünen ve siparişe izin verilen tüm ürünler kendi stoklarımızda mevcuttur. imzakitap.com'da asla kendi stokları dışında başka firmaların stoklarındaki ürünler satılmamaktadır. Tüm ürünler kendi stoklarımızdan kendi kontrollerimizden geçirilerek gönderilmektedir. Gönül rahatlığı ile sipariş verebilirsiniz.
Açıklama

Ürün Açıklaması

K. köye ulaştığında akşamın geç saatiydi.

  • Köy kara batmıştı. Şatonun bulunduğu tepe görünmüyordu, sise ve karanlığa bürünmüştü, orada bir şato olduğuna dair en ufak bir ışık belirtisi bile yoktu. K., anayolu köye bağlayan tahta köprüde uzunca bir zaman durdu ve başını kaldırarak aldatıcı boşluğa baktı.
  • Sonra yatacak bir yer bakmak üzere yürüdü; handakiler hâlâ ayaktaydılar, hancının kiralayacak odası olmasa da, geç saatte geldiği için onu şaşırtıp, kafasını karıştıran bu müşteriye salona sereceği bir saman şiltede yatabileceğini söyledi. K. bu öneriyi kabul etti. Birkaç köylü hâlâ oturmuş bira içiyordu, ancak K.'nın canı kimseyle konuşmak istemedi, tavan arasından şilteyi bizzat kendi indirdi ve sobanın yanına uzandı. İçerisi sıcaktı, köylülerin sesi çıkmıyordu; yorgun gözleriyle onları bir süre süzdükten sonra uykuya daldı.
  • Gelgelelim, çok geçmeden uyandırıldı. Kentliler gibi giyinmiş, aktör suratlı, çekik gözlü, kalın kaşlı genç bir adam hancıyla birlikte yanında dikiliyordu. Köylüler hâlâ oradaydılar, içlerinden bazıları daha iyi duyup görebilmek için sandalyelerini çevirmişlerdi. Genç adam, onu uyandırdığı için K.'dan kibarca özür diledi; kendini şato kâhyasının oğlu olarak tanıttıktan sonra, "Bu köy şatoya aittir,” dedi, "burada İkamet eden ve geceleyen kişi bir anlamda şatoda ikamet etmiş ya da gecelemiş sayılır. Kimse kontluktan izin almadan bunu yapamaz. Sizin böyle bir izniniz yok, ya da en azından göstermediniz.

K. hafifçe doğrulup saçlarını düzelttikten sonra başını kaldırıp bu insanlara bakarak, "Ben hangi köye geldim o halde? Burada bir şato mu var?" dedi.

  • "Kuşkusuz,” dedi genç adam usulca, arkadaki adamlardan kimileri K.'nın haline bakıp, başlarım iki yana sallarlarken. "Kont Weswest'in şatosu."
  • "Ve burada gecelemek için izin gerekiyor, öyle mi?" diye sordu Km, az önce bildirilenleri düşünde görmediğinden emin olmak istercesine.
  • "Bu izin olmalı,” diye geldi yamt; genç adamın kollarını uzatıp, hancıya ve müşterilere, "Yoksa olmasa da olur mu diyorsunuz?" diye sormasında ağır bir alay vardı.
  • "O halde bu izni almam gerekecek," dedi K. esneyerek ve kalkmak ister gibi battaniyesini üstünden attı.
  • "İyi de kimden?” diye sordu genç adam.
  • "Sayın konttan,” dedi K., "başka yolu yok."
  • Genç adam, "Şimdi gece yarısı konttan izin almak mı?"
  • diye bağırarak bir adım geri çekildi.
  • "Olmaz mı yani?" dedi K. istifini bozmadan. "O halde beni neden uyandırdınız?”
Devamını oku.Show less
Ürün Detayları
117-2052

Bilgi kartı

Durum
İkinci el Kitap
Dil
Türkçe
Boyutlar
12.5 cm / 20.5 cm
Sayfa Sayısı
351
Cilt Durumu
Karton Kapak
Baskı Sayısı
5. Baskı
Baskı Yılı
2017
Baskı Yeri
-
Kondisyon
İyi durumda
Özellikler
Orjinal Ayraç
Resim Detay
Resimler Ürünün Kendi Resimleridir.
Taksit Tablosu
Son görüntülenen

Menü

Müşteri Hesabı

Özel Menü

Favori listesine kayıt yapmak için ücretsiz bir hesap oluşturun.

Oturum Aç