Daha fazla ürün için tıklayın.
Hiçbir ürün bulunamadı.
×

Astroloji 2009 - Yasemin Kutsi

21,40 TL Vergisiz
Stok Kodu :
117-2246
Eser Sahibi :

Bilgi kartı

Durum
İkinci el Kitap
Dil
Türkçe
Boyutlar
13.5 cm / 21 cm
Sayfa Sayısı
255
Cilt Durumu
Karton Kapak
Baskı Sayısı
1. Baskı
Baskı Yılı
2009
Baskı Yeri
-
Kondisyon
Çok iyi durumda
Resim Detay
Resimler Ürünün Kendi Resimleridir.
İkinci el kitaplar hakkında bilgilendirme
  • imzakitap.com' da İkinci el ve Sıfır Kitaplar satılamaktadır. İkinci el kitaplarda Resim üzerinde  İkinci el kitap  logolu kitap etiketi ile Sıfır Kitaplar ise  Sıfır Kitap  logolu etiket ile belirtilmektedir. Ayrıca ürün özelliklerinde  Durumu kısmında da ürün ile ilgili Kullanılmış ikinci el ürün, Sıfır Hiç kullanılmamış ürün olarak belirtilmiştir. Satıştaki ürünlerin birebir kendi fotoğrafları kullanılmaktadır temsili resim çok nadir kullanılmakta olup bu detay ürün özelliklerinde bölümünde Ürün resimleri temsilidir detay resimlere bakınız  uyarısı ile belirtilir. Bu durumlarda ürüne ait resimler detay resimlerine yani ikinci üçüncü resimlere eklenir sadece vitrin resmi temsili olarak kullanılmaktadır. 
    • imzakitap.com' da satın alacağınız ikinci el kitaplar ve efemera ürünleri 3 Aşamalı kontrollerimizden geçirilerek satışa çıkartılmaktadır. Fotoğraflama aşamasında kontrol, Ürün bilgileriniz kaydetme aşamasında kontrol ve Satış Sonrası kargolama aşamalarında son kez kontrol edilerek adresinize kargolanır. Bu alanda sistem sürekli yenilenerek ürünlerdeki varsa hata ve eksiklikler sisteme eklenerek müşterilerimizin daha detaylı bir şekilde bilgilendirilmesi hedeflenmektedir.
  • imzakitap.com da satılan tüm ürünlerin stok durumu günceldir. Stoklarda görünen ve siparişe izin verilen tüm ürünler kendi stoklarımızda mevcuttur. imzakitap.com'da asla kendi stokları dışında başka firmaların stoklarındaki ürünler satılmamaktadır. Tüm ürünler kendi stoklarımızdan kendi kontrollerimizden geçirilerek gönderilmektedir. Gönül rahatlığı ile sipariş verebilirsiniz.
Açıklama

Ürün Açıklaması

2009'un bazı sürprizleri sizi sevindirirken, bazı felaketler dünyanın birçok yerinde şaşkınlık yaratacak. Bazı sert etkiler de bir anda çözülecek. Sanki sihirli bir değnekle felaketleri durduran bir etki olacak. Tam da barış sağlandı, sorunlar çözülecek derken, olaylar en başa dönüp alevlenecek.. Bu yıl, bazı devlet başkanları, yerinden olurken, bazılarının da hatalarını itiraf zorunluluğu doğacak veya süratle geçmiş hatalarını düzeltecekler.

  • Birçok ülkede sesler yükselecek. Demokratik ülkelerde bile halk karşı karşıya gelecek. Etkiler çok güçlü olduğu için o ülke başkanları bile diktatörler gibi davranacaklar. Halk isyan edecek ve sivil toplum örgütleri işsizlik yüzünden ayaklanacaklar.. Yılın ilk yarısında bazı anlaşmalar gerçekleşecek. Bu bağlamda Plüton Oğlak burcunda seyrine devam ediyor, uzun yıllar da devam edecek. Bu büyük etkileri olan gezegen bazı düzenleri alt üst ederken nüfuzlu kişilerin, yönetenlerin üzerinde büyük değişiklikler yaratacak. Neredeyse her şey bazı bölgelerde alt üst olacak.
  • Yeni dini bir grup yahut parti dikkatleri üzerine çekecek, Terör eylemleri uygulayacak, bazı bölgelerin hakimlerine, yöneticilerine suikast yapacaklar. Bazı düzenleri, yönetimleri zorla değiştirmek isteyecekler.. Ayrıca dünya bu yıl siyasi ve ekonomik anlamda skandallara sahne olacak. Çöküşler yaşanacak. Bir yerden bir yere göçler, bozulan ve dağılan hayatlar, düzenler... Yani bu yıl gökyüzü patlamaya hazır, pimi çekilmiş bir bomba gibi... Jüpiter Kova'da... Kova; devrim, hak ve adaletin sembolüdür. Haksızlara savaş açar. Yenilik yaparak adaleti sağlar... Fransa'da ve Amerika'da yaşanan devrimler büyük gezegenlerin Kova burcunda seyrettiği konumda gerçekleşti. Yine istenmeyen bazı düzenlere son veren, bağımsızlığı sağlayan, haksızlığı eşitsizliği ortadan kaldıran bu konum Kova asrında... Bir geçiş dönemindeyiz ve Balık asrına hazırlanıyoruz.. Bu yıl Jüpiter fin Kova'da oluşu, kargaşaya karşı büyük savaş ilan edecek. Bazı toplumlar felaketi yaşayacak. Ekonomi kötüye giderken, doğal afeti de yaşayacak. Jüpiter ve Plüton Oğlak'ta iken yeni toplumlar inşa edecek; israf etmeyen, haksız kazançlara yönelmeyen, şüpheli-haram servetler edinmeyen, başkalarının hakkına tecavüz etmeyen, kamu hakkı yemeyen.
  • Sonbaharda bazı terör eylemlerine karşı yeni ve daha önce denenmemiş önlemler alınacak. 29 Ekim'de Satürn Gezgeninin Terazi burcuna girmesiyle bazı bölgeler de parçalara ayrılıp, kendi bağımsızlıklarını ilan edecekler. Bu tarihten itibaren haklılar haklarını alacak.. Anlaşma yoluyla olabilir.. Özetlersek haklı hakkını alacak, haksız da cezasını görecek. Orta Şark'ta büyük değişiklik yaşanacak. Yıllardır süren anlaşmazlıklar için yeni uygulamalar, anlaşmalar yapılacak. Bazı bölgelerde yeni haritalar çizilirken ortam iyice gerilecek. Çin, sürpriz problemler yaşayacak. Sosyal seviye ve iç savaş tehdidi görülecek. Pakistan, Afganistan ve Irak'ta terör eylemleri yaşanırken; Amerika, İngiltere ve Suudi Arabistan'da şiddet eylemleri, ırkçı eylemler ve tabii afetler görülecek. Yugoslavya, Bulgaristan, Yunanistan, Meksika, Irak, Fransa, Brezilya ve Türkiye'de büyük kargaşalar yaşanacak; bazı bölgelerde durum iç savaşa kadar dayanacak. İlahi afetler Hindistan ve Amerika'yı vuracak. Yine Amerika, İsviçre ve Romanya'yı, yöneticilerinin ve hakimlerinin karıştığı skandallarla duyacağız. Bazı skandallar, medyanın tanıtımıyla ilgili olacak. Sağlığa zararlı bir ilacı tanıtan firma ve kişiler yargılanacak...
  • emlak alım-satım ile ilgili sektör adeta duracak. Krediye, yatırıma bağlı faizler yükselecek. Bu ekonomik düzensizlikler, sonbaharda bazı evlilikleri yıkacak.
  • Medya ve basının gücü ikiye katlanıyor. Yeni telefonlar, internet, seyirciyle aktif bağlantı kurabilen televizyonlar yepyeni bir çığ açacak teknolojide. Sinema da büyük çıkışta.. Sinema sanatçıları bu yıl hak ettiklerini yaşayacaklar. Teknoloji ise bütün dengeleri alt üst edecek.
Devamını oku.Show less
Ürün Detayları
117-2246

Bilgi kartı

Durum
İkinci el Kitap
Dil
Türkçe
Boyutlar
13.5 cm / 21 cm
Sayfa Sayısı
255
Cilt Durumu
Karton Kapak
Baskı Sayısı
1. Baskı
Baskı Yılı
2009
Baskı Yeri
-
Kondisyon
Çok iyi durumda
Resim Detay
Resimler Ürünün Kendi Resimleridir.
Taksit Tablosu
Son görüntülenen

Menü

Müşteri Hesabı

Özel Menü

Favori listesine kayıt yapmak için ücretsiz bir hesap oluşturun.

Oturum Aç