Daha fazla ürün için tıklayın.
Hiçbir ürün bulunamadı.
×

Ölüm Yolcusu - Sherlock Holmes

23,40 TL Vergisiz
Stok Kodu :
123-1864
Eser Sahibi :

Bilgi kartı

Durum
İkinci el Kitap
Dil
Türkçe
Boyutlar
13.5 cm / 21 cm
Sayfa Sayısı
334
Cilt Durumu
Karton Kapak
Baskı Sayısı
6. Baskı
Baskı Yılı
2016
Baskı Yeri
-
Kondisyon
Çok iyi durumda
Resim Detay
Resimler Ürünün Kendi Resimleridir.
İkinci el kitaplar hakkında bilgilendirme
  • imzakitap.com' da İkinci el ve Sıfır Kitaplar satılamaktadır. İkinci el kitaplarda Resim üzerinde  İkinci el kitap  logolu kitap etiketi ile Sıfır Kitaplar ise  Sıfır Kitap  logolu etiket ile belirtilmektedir. Ayrıca ürün özelliklerinde  Durumu kısmında da ürün ile ilgili Kullanılmış ikinci el ürün, Sıfır Hiç kullanılmamış ürün olarak belirtilmiştir. Satıştaki ürünlerin birebir kendi fotoğrafları kullanılmaktadır temsili resim çok nadir kullanılmakta olup bu detay ürün özelliklerinde bölümünde Ürün resimleri temsilidir detay resimlere bakınız  uyarısı ile belirtilir. Bu durumlarda ürüne ait resimler detay resimlerine yani ikinci üçüncü resimlere eklenir sadece vitrin resmi temsili olarak kullanılmaktadır. 
    • imzakitap.com' da satın alacağınız ikinci el kitaplar ve efemera ürünleri 3 Aşamalı kontrollerimizden geçirilerek satışa çıkartılmaktadır. Fotoğraflama aşamasında kontrol, Ürün bilgileriniz kaydetme aşamasında kontrol ve Satış Sonrası kargolama aşamalarında son kez kontrol edilerek adresinize kargolanır. Bu alanda sistem sürekli yenilenerek ürünlerdeki varsa hata ve eksiklikler sisteme eklenerek müşterilerimizin daha detaylı bir şekilde bilgilendirilmesi hedeflenmektedir.
  • imzakitap.com da satılan tüm ürünlerin stok durumu günceldir. Stoklarda görünen ve siparişe izin verilen tüm ürünler kendi stoklarımızda mevcuttur. imzakitap.com'da asla kendi stokları dışında başka firmaların stoklarındaki ürünler satılmamaktadır. Tüm ürünler kendi stoklarımızdan kendi kontrollerimizden geçirilerek gönderilmektedir. Gönül rahatlığı ile sipariş verebilirsiniz.
Açıklama

Ürün Açıklaması

Tutku Yayınevi olarak sunduğumuz "Ölüm Yolcusu", Sir Anhur Conan Doyle'un, Sherlock Holmes romanları dışında Türkçe 'de yayımlanan ilk araştırma yapıtıdır.

  • Sir Arthur, dünyaya veda ettiği yıl yayımladığı bu son kitabında; ısrarla bir medyum olduğunu öne sürdüğü, dünyanın en ünlü illüzyonisti ve yakın dostu Harry Houdini'nin bilinmeyen yanlarını; Fox Kardeşler, D. D. Home gibi spiritüalizm tarihinin en önemli portrelerini daha önce Türkiye'de yayımlanmış benzer kitaplarda olmadığı kadar ayrıntılı biçimde ilk elden tanıtıyor. Doyle'un, gerçek Eğinden kuşku duymadığım vurguladığı "periler", "hayaletler", "ruhsal mesajlar" ve öteki metapsişik fenomenler bu kitapta, Doyle'un kalemiyle bir Sherlock Holmes serüveninin edebi düzeyine ulaşıyor.<p< Ondokuzuncu yüzyılın sonlarında insanın beş duyusunu aşan tüm normalötesi fenomenler, bugün "klasik spiritüalizm" adıyla anılan metapsişik alan kapsamında ele almıyordu. Yirminci yüzyılın ortalarında tam anlamıyla bir bilimsel disiplin olarak ortaya çıkan parapsikoloji, günümüzde söz konusu normal ötesi fenomenlere daha "maddeci" bir tavırla yaklaştığından; ruhları, hayaletleri, ölüm sonrası yaşamı ve öte âlemden gelen birtakım "bilgileri" konu edinen spiritüalizmden oldukça ayrı düşüş görünmektedir. Öyle ki, bugün spiritüalizm adı verilen disiplin, çoğu kez bir "New Age" akımı ya da Batı'daki "spiritüalist kiliseler ”den ötürü hâlâ bir "dinsel hareket” olarak algılanabilmektedir. Bu kitap, kimi metapsişik fenomenlerin laboratuvar koşullarında incelenmeye başlamasının he_ men öncesinde (1930) yayımlanması bakımından büyük bir önem taşımaktadır. Doyle'un, "normal-ötesi” fenomenlerin önemine son derece özenli bir tavırla dikkat çekme çabalarının, "parapsikolojinin babası” olarak anılan Prof. J. B. Rhine'm belirli ölçülerde yolunu açtığını öne sürmek çok abartılı bir yaklaşım olmayacaktır.
  • Arthur Conan Doyle, 1924'te yayımlanan otobiyografik yapıtı, "Anılar ve Maceralar"da şöyle diyordu:
  • "Öyle bir yaşamım oldu ki, sanırım çeşitlilik ve macera yönünden daha iyisi zor bulunur. Ben, hem yoksul bir insan olmanın ne demek olduğunu, hem de bolluk içinde yaşamanın ne olduğunu öğrendim. Yaşamın her çeşnisini tattım. Edinburgh'ta tıp doktoru olarak edindiğim öğrenim ve deneyimlerden sonra, uzun bir edebiyat yaşamı geçirdim. Kayak, havacılık, futbol, motosiklet, bilardo, kriket ve boks dahil birçok spor dalına el attım. Hatta İsviçre'ye uzun geziler düzenledim. Bir balina gemisiyle, Afrika'nın kimi kıyılarından Kuzey Kutbu'na dek uzanan yolculuklarda gemi hekimliği yaptım. Üç savaş gördüm. Sonuçta yaşamımın son yıllarını, yaşamın en büyük gizemini, ölümden sonrasını çözmeye, bu konuya ilişkin çalışmalarımı dünyaya anlatmaya ve bu sorunun öneminin kavranmasına adadım."
  • Elinizdeki kitabın ilk kez yayımlamasının üzerinden 82 yıl geçti. Ne var ki, Sir Arthur'un oldukça tartışmalı, hatta büyük bir kesim tarafından alaycı gülümsemelerle karşılanan konuları bir dedektif titizliği ve kuşkuculuğuyla ele alış tarzı, günümüz kuşkucularınca ve araştırmacılarmca kesinlikle ciddiye alınmalıdır.
Devamını oku.Show less
Ürün Detayları
123-1864

Bilgi kartı

Durum
İkinci el Kitap
Dil
Türkçe
Boyutlar
13.5 cm / 21 cm
Sayfa Sayısı
334
Cilt Durumu
Karton Kapak
Baskı Sayısı
6. Baskı
Baskı Yılı
2016
Baskı Yeri
-
Kondisyon
Çok iyi durumda
Resim Detay
Resimler Ürünün Kendi Resimleridir.
Taksit Tablosu
Son görüntülenen

Menü

Müşteri Hesabı

Özel Menü

Favori listesine kayıt yapmak için ücretsiz bir hesap oluşturun.

Oturum Aç