Daha fazla ürün için tıklayın.
Hiçbir ürün bulunamadı.
×

Kadın Aşık Olursa - David Herbert LAWRENCE

25,40 TL Vergisiz
Stok Kodu :
123-1077
Eser Sahibi :

Bilgi kartı

Durum
İkinci el Kitap
Dil
Türkçe
Boyutlar
13.5 cm / 21 cm
Sayfa Sayısı
397
Cilt Durumu
Karton Kapak
Baskı Sayısı
2. Baskı
Baskı Yılı
2015
Baskı Yeri
-
Kondisyon
Çok iyi durumda
Resim Detay
Resimler Ürünün Kendi Resimleridir.
İkinci el kitaplar hakkında bilgilendirme
  • imzakitap.com' da İkinci el ve Sıfır Kitaplar satılamaktadır. İkinci el kitaplarda Resim üzerinde  İkinci el kitap  logolu kitap etiketi ile Sıfır Kitaplar ise  Sıfır Kitap  logolu etiket ile belirtilmektedir. Ayrıca ürün özelliklerinde  Durumu kısmında da ürün ile ilgili Kullanılmış ikinci el ürün, Sıfır Hiç kullanılmamış ürün olarak belirtilmiştir. Satıştaki ürünlerin birebir kendi fotoğrafları kullanılmaktadır temsili resim çok nadir kullanılmakta olup bu detay ürün özelliklerinde bölümünde Ürün resimleri temsilidir detay resimlere bakınız  uyarısı ile belirtilir. Bu durumlarda ürüne ait resimler detay resimlerine yani ikinci üçüncü resimlere eklenir sadece vitrin resmi temsili olarak kullanılmaktadır. 
    • imzakitap.com' da satın alacağınız ikinci el kitaplar ve efemera ürünleri 3 Aşamalı kontrollerimizden geçirilerek satışa çıkartılmaktadır. Fotoğraflama aşamasında kontrol, Ürün bilgileriniz kaydetme aşamasında kontrol ve Satış Sonrası kargolama aşamalarında son kez kontrol edilerek adresinize kargolanır. Bu alanda sistem sürekli yenilenerek ürünlerdeki varsa hata ve eksiklikler sisteme eklenerek müşterilerimizin daha detaylı bir şekilde bilgilendirilmesi hedeflenmektedir.
  • imzakitap.com da satılan tüm ürünlerin stok durumu günceldir. Stoklarda görünen ve siparişe izin verilen tüm ürünler kendi stoklarımızda mevcuttur. imzakitap.com'da asla kendi stokları dışında başka firmaların stoklarındaki ürünler satılmamaktadır. Tüm ürünler kendi stoklarımızdan kendi kontrollerimizden geçirilerek gönderilmektedir. Gönül rahatlığı ile sipariş verebilirsiniz.
Açıklama

Ürün Açıklaması

Bizimkisi gerçekten trajik bir çağ, bu yüzden onu trajik olarak görmeyi reddediyoruz.

Başımıza bir felaket geldi, yıkıntıların arasındayız, yeni küçük umutlar beslemek için yeni küçük yerleşim yerleri inşa etmeye başlıyoruz. Oldukça zor bir çalışma bu, gelecekte artık hiç düz yol olmayacak ama engellerin çevresinden dolaşacağız ya da üzerinden tırmanacağız. Başımıza ne gelirse gelsin yaşamak zorundayız.

Constance Chatterley'nin durumu üç aşağı beş yukarı böyleydi. Savaş karabasan gibi çökmüştü üzerine. Ve insamn yaşayıp öğrenmesi gerektiğini fark etmişti.

Gitmeden önce bir aylığına eve geldiğinde Clifford Chatterlfyle evlendi Constance. Bir ay sürdü balayları. Sonra kocası Flanders'e gitti: yaklaşık altı ay sonra İngiltere'ye paramparça halde gemiyle yollanmıştı. Karısı Constance o zaman yirmi üç, Clifford ise yirmi dokuz yaşındaydı.

Hayata tutunması olağanüstüydü. Clifford ölmemişti ve parçalara ayrılan bedeni yeniden bir araya getirildi. İki yıl doktorların elinde kaldı. Ona bir tedavi uygulandığı ve yeniden hayata dönebileceği söylendi, ama belden aşağısı felç olarak.

Bu olduğunda yıl 1920'ydi. Clifford ve Constance eve, aileden kalma Wragby Hall'e döndüler. Babası ölmüştü, Clifford artık barondu, Clifford sör olmuştu ve Constance, Lady Chatterley. Bu ıssız evde yetersiz bir gelirle kıt kanaat yaşamaya başladılar.

Devamını oku.Show less
Ürün Detayları
123-1077

Bilgi kartı

Durum
İkinci el Kitap
Dil
Türkçe
Boyutlar
13.5 cm / 21 cm
Sayfa Sayısı
397
Cilt Durumu
Karton Kapak
Baskı Sayısı
2. Baskı
Baskı Yılı
2015
Baskı Yeri
-
Kondisyon
Çok iyi durumda
Resim Detay
Resimler Ürünün Kendi Resimleridir.
Taksit Tablosu
Son görüntülenen

Menü

Müşteri Hesabı

Özel Menü

Favori listesine kayıt yapmak için ücretsiz bir hesap oluşturun.

Oturum Aç