Daha fazla ürün için tıklayın.
Hiçbir ürün bulunamadı.
×

Nisan Cadısı - Majgull Axelsson

19,50 TL Vergisiz
Stok Kodu :
86-1861
Eser Sahibi :

Bilgi kartı

Durum
İkinci el Kitap
Dil
Türkçe
Boyutlar
13 cm / 19.5 cm
Sayfa Sayısı
479
Cilt Durumu
Karton Kapak
Baskı Sayısı
1. Baskı
Baskı Yılı
2000
Baskı Yeri
-
Resim Detay
Resimler Ürünün Kendi Resimleridir.
İkinci el kitaplar hakkında bilgilendirme
  • imzakitap.com' da İkinci el ve Sıfır Kitaplar satılamaktadır. İkinci el kitaplarda Resim üzerinde  İkinci el kitap  logolu kitap etiketi ile Sıfır Kitaplar ise  Sıfır Kitap  logolu etiket ile belirtilmektedir. Ayrıca ürün özelliklerinde  Durumu kısmında da ürün ile ilgili Kullanılmış ikinci el ürün, Sıfır Hiç kullanılmamış ürün olarak belirtilmiştir. Satıştaki ürünlerin birebir kendi fotoğrafları kullanılmaktadır temsili resim çok nadir kullanılmakta olup bu detay ürün özelliklerinde bölümünde Ürün resimleri temsilidir detay resimlere bakınız  uyarısı ile belirtilir. Bu durumlarda ürüne ait resimler detay resimlerine yani ikinci üçüncü resimlere eklenir sadece vitrin resmi temsili olarak kullanılmaktadır. 
    • imzakitap.com' da satın alacağınız ikinci el kitaplar ve efemera ürünleri 3 Aşamalı kontrollerimizden geçirilerek satışa çıkartılmaktadır. Fotoğraflama aşamasında kontrol, Ürün bilgileriniz kaydetme aşamasında kontrol ve Satış Sonrası kargolama aşamalarında son kez kontrol edilerek adresinize kargolanır. Bu alanda sistem sürekli yenilenerek ürünlerdeki varsa hata ve eksiklikler sisteme eklenerek müşterilerimizin daha detaylı bir şekilde bilgilendirilmesi hedeflenmektedir.
  • imzakitap.com da satılan tüm ürünlerin stok durumu günceldir. Stoklarda görünen ve siparişe izin verilen tüm ürünler kendi stoklarımızda mevcuttur. imzakitap.com'da asla kendi stokları dışında başka firmaların stoklarındaki ürünler satılmamaktadır. Tüm ürünler kendi stoklarımızdan kendi kontrollerimizden geçirilerek gönderilmektedir. Gönül rahatlığı ile sipariş verebilirsiniz.
Açıklama

Ürün Açıklaması

"Kimsin sen?” diye sordu kız kardeşim.

Ötekilerinden daha duyarlıydı. Benim varlığımı bir tek o hissetmişti. Boynunu uzatarak bahçeyi seyrettiği yerden bir kuşu andırıyordu. Beyaz geceliğinin üstünde sadece gri sabahlığı vardl. Buna rağmen gecenin ayazının hâlâ devam ettiğinin farkında değildi. Sabahlığının önü açıktı. Kancalarından birine takılmış olan kemeri, bir kuşun kuyruğundaki tüyler gibi mutfak merdivenlerine serilmiş; arkasından sürükleniyordu.

Başını kesik hareketlerle çevirdi: -Sanki bir cevap bekliyormuş gibi bahçeye doğru dönüp dinledi. Cevap gelmeyince endişelendi ve daha da sert bir sesle tekrar etti: "Kimsin sen?” Nefesi kuş tüyleri gibi beyaz bulutlar oluşturdu. Yakışıyordu bu ona. Kendisini ilk gördüğümde uçucu bir tip olduğunu düşünmüştüm; eter gibi, sis gibi. Yıllarca önce, ben daha Huzurevi'nden ayrılıp kendi daireme çıkmadan, sıcak bir -ağustos günü idi. Hubcrtsson beni tekerlekli iskemlemle dışarı çıkartıp _gölgeye oturtmuştu. Huzurevi'nin konferans salonunda doktorlar kongresi başlamadan hemen önceydik Otoparkta Christinahle karşılaşmış ve sanki bir rastlantıymış gibi, onu kestirmeden, çimlere basarak benim oturduğum çimenliğe gelmeye _ikna etmişti. Christina'nın ayakkabılarının topukları yumuşak çimlerin içinde kayboluyordu, Çakıl taşlarıyla kaplı patikaya geldiklerinde, ayakkabısının tabanıyla ökçelerine toprak bulaşmadığından emin olmak için bir an durup ayakkabılarını incelemişti. İlk kez o zaman gördüm sıcağa rağmen çoraplı olduğunu. Zarif bir bluz, diz altına; bir etek ve ayağında çoraplar. Her biri beyazla grinin değişik tonlarındaydı.

Devamını oku.Show less
Ürün Detayları
86-1861

Bilgi kartı

Durum
İkinci el Kitap
Dil
Türkçe
Boyutlar
13 cm / 19.5 cm
Sayfa Sayısı
479
Cilt Durumu
Karton Kapak
Baskı Sayısı
1. Baskı
Baskı Yılı
2000
Baskı Yeri
-
Resim Detay
Resimler Ürünün Kendi Resimleridir.
Taksit Tablosu
Son görüntülenen

Menü

Müşteri Hesabı

Özel Menü

Favori listesine kayıt yapmak için ücretsiz bir hesap oluşturun.

Oturum Aç