Daha fazla ürün için tıklayın.
Hiçbir ürün bulunamadı.
×

1. Uluslararası Develi- Aşık Seyranİ ve Türk Kültürü Kongresi Develi Bildirileri 1. Kitap - 4-5-6 Ekim 2018

77,50 TL Vergisiz
Stok Kodu :
999-5996
Eser Sahibi :

Bilgi kartı

Durum
İkinci el Kitap
Dil
Türkçe
Boyutlar
16 cm / 24 cm
Sayfa Sayısı
383
Cilt Durumu
Karton Kapak
Baskı Sayısı
1. Baskı
Baskı Yılı
-
Baskı Yeri
-
Kondisyon
Sıfır ayarında çok temiz.
Resim Detay
Resimler Ürünün Kendi Resimleridir.
İkinci el kitaplar hakkında bilgilendirme
  • imzakitap.com' da İkinci el ve Sıfır Kitaplar satılamaktadır. İkinci el kitaplarda Resim üzerinde  İkinci el kitap  logolu kitap etiketi ile Sıfır Kitaplar ise  Sıfır Kitap  logolu etiket ile belirtilmektedir. Ayrıca ürün özelliklerinde  Durumu kısmında da ürün ile ilgili Kullanılmış ikinci el ürün, Sıfır Hiç kullanılmamış ürün olarak belirtilmiştir. Satıştaki ürünlerin birebir kendi fotoğrafları kullanılmaktadır temsili resim çok nadir kullanılmakta olup bu detay ürün özelliklerinde bölümünde Ürün resimleri temsilidir detay resimlere bakınız  uyarısı ile belirtilir. Bu durumlarda ürüne ait resimler detay resimlerine yani ikinci üçüncü resimlere eklenir sadece vitrin resmi temsili olarak kullanılmaktadır. 
    • imzakitap.com' da satın alacağınız ikinci el kitaplar ve efemera ürünleri 3 Aşamalı kontrollerimizden geçirilerek satışa çıkartılmaktadır. Fotoğraflama aşamasında kontrol, Ürün bilgileriniz kaydetme aşamasında kontrol ve Satış Sonrası kargolama aşamalarında son kez kontrol edilerek adresinize kargolanır. Bu alanda sistem sürekli yenilenerek ürünlerdeki varsa hata ve eksiklikler sisteme eklenerek müşterilerimizin daha detaylı bir şekilde bilgilendirilmesi hedeflenmektedir.
  • imzakitap.com da satılan tüm ürünlerin stok durumu günceldir. Stoklarda görünen ve siparişe izin verilen tüm ürünler kendi stoklarımızda mevcuttur. imzakitap.com'da asla kendi stokları dışında başka firmaların stoklarındaki ürünler satılmamaktadır. Tüm ürünler kendi stoklarımızdan kendi kontrollerimizden geçirilerek gönderilmektedir. Gönül rahatlığı ile sipariş verebilirsiniz.
Açıklama

Ürün Açıklaması

  • Milletleri birbirinden ayıran temel özelliklerin başında tarihi ve tarihin akışı içerisinde şekillenen kültürel özellikleri ve dil yer alır. Dil kültürlerin kilididir Kültürün oluşmasında ise adetler, gelenek ve görenekler, inanç ve değerler önemli bir yer tutar. Değerler milletlerin genleri gibidir. Binlerce yıldan beri oluşagelen bir özelliği yansıtır. Milletlerin devamlılığında ise bu özelliklerin nesiller arası aktarımı oldukça önemlidir.
  • Tarihini ve kültüıiînü bilmeyen, onu genç nesillere öğretmeyen-öğretemeyen milletlerin devamlılığı uzun soluklu olamamaktadır. Özellikle değerlerini yeni nesillere öğretmede başarı olan milletlerin, milli birlik ve devamlılıkta sorun yaşaması olası değildir. Değerlerin öğretiminde ise çocukluktan başlayarak, yaşamın her sathasında gerekli çalışmaların farklı kurumlarca yapılması önem arz etmektedir. Değerlerin öğretiminde bireylerin yaşadığı yakm çevreden başlayarak bütün bir geçmişi içine alacak şekilde hareket etmek gerekmektedir.
  • Birey önce yakın çevresini tanımalı, yakın çevresinden hareketle ilk günden bugüne; tarihi, kültürü, coğrafyayı, acıları ve sevinçleri, başarılan ve başarısızlıkları dolayısıyla bugüne nasıl gelindiğini çok iyi bir şekilde bilmelidir. Yaşamlar toprak parçasının, sadece bir toprak parçası olmadığını, onun vatan haline gelmesinde nelerin feda edildiğini, ne gibi mücadelelerin verildiğini ve korunması için neler yapılması gerektiğini aileden başlayarak, formal ve informal eğitim yoluyla içselleştirmek önemlidir.
  • Bu çalışmada; yukarıda belirtilen nedenlerden hareketle, özelde Develi, genelde ise Türk Dünyası'nın önemli bir değeri olan Seyrani ve Seyrani'nin yaşadığı bölgeden hareketle Türk Kültürü ile ilgili bildirilerin sunulduğu I. Uluslararası Develi-Âşık Seyrani ve Türk Kültürü Kongresi 'nde sunulan çalışmaların kitaplaştırılması amaçlanmıştır.
  • Develi, Âşık Seyrani ve Türk Kültürü ile ilgili bilimsel çalışmaları paylaşmak, Develi, Âşık Seyrani ve Türk Kültürü alanlarında çalışan bilim insanlarım bir araya getirerek işbirliğini sağlamak ve yeni çalışma alanlarının oluşmasına katkı bulunmak amacıyla 04-05-06 Ekim 2018 tarihlerinde Kayseri Develi'de düzenlenen kongreye; Azerbaycan, Kazakistan, Kırgızistan, Özbekistan, Macaristan, Belçika ve Yunanistan'dan ve ülkemizden toplamda yüzün üzerinde bilim insanı sözlü bildirileriyle katılmıştır.
  • Kongrede sunulan bildiriler; Develi, Seyrani ve Genel Türk Kültürü başlıkları altında üç ayrı kitap haline getirilmiştin I. Uluslararası Develi-Âşık Seyrani ve Türk Kültürü Kongresi'nin gerçekleştirilmesinde destek veren Kayseri Valiliği, Kayseri Büyükşehir Belediyesi ve Erciyes Üniversitesi'ne, özellikle Develi Kaymakamı Sayın Murat Duru, Develi Belediye Başkanı Sayın Mehmet Cabbar'a teşekkür ederim. Ayrıca Kongrenin gerçekleşmesinde büyük bir özveri ile çalışan Develi Belediyesi Kültür İşleri Müdürü Sayın Ali Orhan ve ekibine de sonsuz teşekkür ederim.
Devamını oku.Show less
Ürün Detayları
999-5996

Bilgi kartı

Durum
İkinci el Kitap
Dil
Türkçe
Boyutlar
16 cm / 24 cm
Sayfa Sayısı
383
Cilt Durumu
Karton Kapak
Baskı Sayısı
1. Baskı
Baskı Yılı
-
Baskı Yeri
-
Kondisyon
Sıfır ayarında çok temiz.
Resim Detay
Resimler Ürünün Kendi Resimleridir.
Taksit Tablosu
Son görüntülenen

Menü

Müşteri Hesabı

Özel Menü

Favori listesine kayıt yapmak için ücretsiz bir hesap oluşturun.

Oturum Aç