Daha fazla ürün için tıklayın.
Hiçbir ürün bulunamadı.
×

ihanetler, Cinsel Sorunlar - Mehmed Paksu

30,40 TL Vergisiz
Stok Kodu :
KT.48-5328
Eser Sahibi :

Bilgi kartı

Durum
İkinci el Kitap
Dil
Türkçe
Boyutlar
13.5 cm / 19.5 cm
Sayfa Sayısı
239
Cilt Durumu
Karton Kapak
Baskı Sayısı
-
Baskı Yılı
-
Baskı Yeri
-
Kondisyon
Sıfır ayarında çok temiz.
Resim Detay
Resimler Ürünün Kendi Resimleridir.
İkinci el kitaplar hakkında bilgilendirme
  • imzakitap.com' da İkinci el ve Sıfır Kitaplar satılamaktadır. İkinci el kitaplarda Resim üzerinde  İkinci el kitap  logolu kitap etiketi ile Sıfır Kitaplar ise  Sıfır Kitap  logolu etiket ile belirtilmektedir. Ayrıca ürün özelliklerinde  Durumu kısmında da ürün ile ilgili Kullanılmış ikinci el ürün, Sıfır Hiç kullanılmamış ürün olarak belirtilmiştir. Satıştaki ürünlerin birebir kendi fotoğrafları kullanılmaktadır temsili resim çok nadir kullanılmakta olup bu detay ürün özelliklerinde bölümünde Ürün resimleri temsilidir detay resimlere bakınız  uyarısı ile belirtilir. Bu durumlarda ürüne ait resimler detay resimlerine yani ikinci üçüncü resimlere eklenir sadece vitrin resmi temsili olarak kullanılmaktadır. 
    • imzakitap.com' da satın alacağınız ikinci el kitaplar ve efemera ürünleri 3 Aşamalı kontrollerimizden geçirilerek satışa çıkartılmaktadır. Fotoğraflama aşamasında kontrol, Ürün bilgileriniz kaydetme aşamasında kontrol ve Satış Sonrası kargolama aşamalarında son kez kontrol edilerek adresinize kargolanır. Bu alanda sistem sürekli yenilenerek ürünlerdeki varsa hata ve eksiklikler sisteme eklenerek müşterilerimizin daha detaylı bir şekilde bilgilendirilmesi hedeflenmektedir.
  • imzakitap.com da satılan tüm ürünlerin stok durumu günceldir. Stoklarda görünen ve siparişe izin verilen tüm ürünler kendi stoklarımızda mevcuttur. imzakitap.com'da asla kendi stokları dışında başka firmaların stoklarındaki ürünler satılmamaktadır. Tüm ürünler kendi stoklarımızdan kendi kontrollerimizden geçirilerek gönderilmektedir. Gönül rahatlığı ile sipariş verebilirsiniz.
Açıklama

Ürün Açıklaması

  • Rabbimizin güzel isimlerinden öyleleri vardır ki, üzerimiz. Mün'ım, Muhsin gibi isimler, varlığını ve etkisini kolayca fark şükürler ederiz. Rezzak, Kerim, de tecelli ettiği için sonsuz ettiğimiz isimlerdir. Bir kısım isimler ise, en az Rezzak isminin etkisi kadar geniş ve süreklidir. Ama ne hikmetse birçok insan fazla hatırlamaz, belki de fark etmez ve tecellilerine mazhar olduğu için şükretmez. İşte bu isimlerden birisi Settar'dır; “kullarının günahlarını, ayıplarını örten, gizleyen, açığa vurmayan" demektir. Birkaç gün Settar isminin tecelli etmediğini düşünün! Bütün dünyanın bir savaş alanına döndüğünü görürsünüz. Rabbimiz, insanların başkasının bilmesini istemediği, utanıp sıkıldığı ayıpları açığa çıkarsaydı evliler, kardeşler, evlatlar, ar- kadaşlar ne yapardı? Sanki bir melek sandığı nice insanın âdeta birer şeytan oldu- ğunu görürdü. İşte Mehmed Paksu Hocamızın hazırladığı bu eseri okurken Settar isminin ne büyük bir nimet olduğunu, en az Rezzak ismi kadar onun tecellilerine muhtaç ve mazhar olduğumuzu düşü- nerek sonsuz şükrettim. Ayrıca ahir zaman Müslümanlarının tıpkı Settar ismi gibi, Afüv, Gafûr isimlerine muhtaç olduklarını düşündüm. Yaşadığımız asır, insanların günah denizinde yüzdüğü bir asır. Günaha girmemek için çok donanımlı, çok tedbirli, çok gayretli olmak gerekiyor.
Devamını oku.Show less
Ürün Detayları
KT.48-5328

Bilgi kartı

Durum
İkinci el Kitap
Dil
Türkçe
Boyutlar
13.5 cm / 19.5 cm
Sayfa Sayısı
239
Cilt Durumu
Karton Kapak
Baskı Sayısı
-
Baskı Yılı
-
Baskı Yeri
-
Kondisyon
Sıfır ayarında çok temiz.
Resim Detay
Resimler Ürünün Kendi Resimleridir.
Taksit Tablosu
Son görüntülenen

Menü

Müşteri Hesabı

Özel Menü

Favori listesine kayıt yapmak için ücretsiz bir hesap oluşturun.

Oturum Aç