Daha fazla ürün için tıklayın.
Hiçbir ürün bulunamadı.
×

Soğuk Ateş - Dean R. KOONTZ

22,50 TL Vergisiz
Stok Kodu :
94-6161
Eser Sahibi :

Bilgi kartı

Durum
İkinci el Kitap
Dil
Türkçe
Boyutlar
13.5 cm / 19.5 cm
Sayfa Sayısı
416
Cilt Durumu
Karton Kapak
Baskı Sayısı
1. Baskı
Baskı Yılı
1992
Baskı Yeri
-
Kondisyon
İyi durumda
Resim Detay
Resimler Ürünün Kendi Resimleridir.
İkinci el kitaplar hakkında bilgilendirme
  • imzakitap.com' da İkinci el ve Sıfır Kitaplar satılamaktadır. İkinci el kitaplarda Resim üzerinde  İkinci el kitap  logolu kitap etiketi ile Sıfır Kitaplar ise  Sıfır Kitap  logolu etiket ile belirtilmektedir. Ayrıca ürün özelliklerinde  Durumu kısmında da ürün ile ilgili Kullanılmış ikinci el ürün, Sıfır Hiç kullanılmamış ürün olarak belirtilmiştir. Satıştaki ürünlerin birebir kendi fotoğrafları kullanılmaktadır temsili resim çok nadir kullanılmakta olup bu detay ürün özelliklerinde bölümünde Ürün resimleri temsilidir detay resimlere bakınız  uyarısı ile belirtilir. Bu durumlarda ürüne ait resimler detay resimlerine yani ikinci üçüncü resimlere eklenir sadece vitrin resmi temsili olarak kullanılmaktadır. 
    • imzakitap.com' da satın alacağınız ikinci el kitaplar ve efemera ürünleri 3 Aşamalı kontrollerimizden geçirilerek satışa çıkartılmaktadır. Fotoğraflama aşamasında kontrol, Ürün bilgileriniz kaydetme aşamasında kontrol ve Satış Sonrası kargolama aşamalarında son kez kontrol edilerek adresinize kargolanır. Bu alanda sistem sürekli yenilenerek ürünlerdeki varsa hata ve eksiklikler sisteme eklenerek müşterilerimizin daha detaylı bir şekilde bilgilendirilmesi hedeflenmektedir.
  • imzakitap.com da satılan tüm ürünlerin stok durumu günceldir. Stoklarda görünen ve siparişe izin verilen tüm ürünler kendi stoklarımızda mevcuttur. imzakitap.com'da asla kendi stokları dışında başka firmaların stoklarındaki ürünler satılmamaktadır. Tüm ürünler kendi stoklarımızdan kendi kontrollerimizden geçirilerek gönderilmektedir. Gönül rahatlığı ile sipariş verebilirsiniz.
Açıklama

Ürün Açıklaması

  • Jim Ironheart daha süpermarketteki olaylar başlamadan biliyordu bir belånin yaklaştığını. O gece rüyasında kendini bir tarlada kaçıyor görmüştü. Peşinde kocaman kara kuşlar vardı. Çığlıklar atarak onu kovalayan kuşların kanat çırpmaları korkunç bir titreşim yaratıyor, kanca gagalarını cerrah neşteri gibi hesaplı kullanarak üzerine saldırıp onu gagalıyorlardı. Uyandığında soluk alamamıştı. Pijamasının altını giyip balkona çıkmış, biraz temiz hava solumuştu. Ama sabahın dokuz buçuğunda hava sıcaklığı çoktan otuz dereceye vardığından, bu solumalar yardımcı olacak yerde, onu uyandıran boğulma duygusunu büsbütün arttırmıştı.
  • Uzun uzun duş yaptı, traş oldu, ancak o zaman kendini zinde hissedebildi.
  • Buzdolabında bayatlamış kekten birkaç lokma kalmıştı, başka da bir şey yoktu. Kek parçaları, laboratuvarın kültüründe üretilen acayip, tehlikeli bir bakteri türüne benziyordu. Jim ya açlıktan ölecek, ya da bu fırın gibi havada sokağa çıkacaktı.
  • Ağustos günü öylesine sıcaktı ki, rüyadaki kuşlara benzemeyen gerçek kuşlar, California güneşinden kaçmak için ağaçların dal aralarindaki kuytuluklarına sığınmayı tercih etmişlerdi. Yapraklar arasındaki sığınaklarında sessizce oturuyor, pek seyrek ve hevessiz ötüyorlardı. Köpekler izgara gibi kızışmış kaldırımlarda kediler gibi hızlı adımlar atmaktaydı. Kadın, erkek ya da çocuk, hiç kimse, acaba gerçekten betonun üstüne yumurta kırılsa pişer mi diye deney yapmaya kalkmıyor, öyle olacağı yolundaki inanç onlara yetiyordu.
  • Laguna Plajındaki bir deniz kenarı kahvesinde, şemsiye altındaki, masada hafif bir kahvaltı eden Jim Ironheart, içinde yine bir sıkıntı hissetti, vücudunu bir ter tabakası kapladı. Büyük okyanusun hafif bir esinti bile getiremediği ender günlerden biriydi bugün de.
Devamını oku.Show less
Ürün Detayları
94-6161

Bilgi kartı

Durum
İkinci el Kitap
Dil
Türkçe
Boyutlar
13.5 cm / 19.5 cm
Sayfa Sayısı
416
Cilt Durumu
Karton Kapak
Baskı Sayısı
1. Baskı
Baskı Yılı
1992
Baskı Yeri
-
Kondisyon
İyi durumda
Resim Detay
Resimler Ürünün Kendi Resimleridir.
Taksit Tablosu
Son görüntülenen

Menü

Müşteri Hesabı

Özel Menü

Favori listesine kayıt yapmak için ücretsiz bir hesap oluşturun.

Oturum Aç