Daha fazla ürün için tıklayın.
Hiçbir ürün bulunamadı.
×

Türkiye Nasıl Kuşatıldı Fethullah Gülen Hareketinin Perde Arkası - Merdan YANARDAĞ

26,40 TL Vergisiz
Stok Kodu :
123-1067
Eser Sahibi :

Bilgi kartı

Durum
İkinci el Kitap
Dil
Türkçe
Boyutlar
13.5 cm / 23 cm
Sayfa Sayısı
220
Cilt Durumu
Karton Kapak
Baskı Sayısı
20. Baskı
Baskı Yılı
2008
Baskı Yeri
-
Kondisyon
Çok iyi durumda
Resim Detay
Resimler Ürünün Kendi Resimleridir.
İkinci el kitaplar hakkında bilgilendirme
  • imzakitap.com' da İkinci el ve Sıfır Kitaplar satılamaktadır. İkinci el kitaplarda Resim üzerinde  İkinci el kitap  logolu kitap etiketi ile Sıfır Kitaplar ise  Sıfır Kitap  logolu etiket ile belirtilmektedir. Ayrıca ürün özelliklerinde  Durumu kısmında da ürün ile ilgili Kullanılmış ikinci el ürün, Sıfır Hiç kullanılmamış ürün olarak belirtilmiştir. Satıştaki ürünlerin birebir kendi fotoğrafları kullanılmaktadır temsili resim çok nadir kullanılmakta olup bu detay ürün özelliklerinde bölümünde Ürün resimleri temsilidir detay resimlere bakınız  uyarısı ile belirtilir. Bu durumlarda ürüne ait resimler detay resimlerine yani ikinci üçüncü resimlere eklenir sadece vitrin resmi temsili olarak kullanılmaktadır. 
    • imzakitap.com' da satın alacağınız ikinci el kitaplar ve efemera ürünleri 3 Aşamalı kontrollerimizden geçirilerek satışa çıkartılmaktadır. Fotoğraflama aşamasında kontrol, Ürün bilgileriniz kaydetme aşamasında kontrol ve Satış Sonrası kargolama aşamalarında son kez kontrol edilerek adresinize kargolanır. Bu alanda sistem sürekli yenilenerek ürünlerdeki varsa hata ve eksiklikler sisteme eklenerek müşterilerimizin daha detaylı bir şekilde bilgilendirilmesi hedeflenmektedir.
  • imzakitap.com da satılan tüm ürünlerin stok durumu günceldir. Stoklarda görünen ve siparişe izin verilen tüm ürünler kendi stoklarımızda mevcuttur. imzakitap.com'da asla kendi stokları dışında başka firmaların stoklarındaki ürünler satılmamaktadır. Tüm ürünler kendi stoklarımızdan kendi kontrollerimizden geçirilerek gönderilmektedir. Gönül rahatlığı ile sipariş verebilirsiniz.
Açıklama

Ürün Açıklaması

  • Amerikan Bölge Siyasetlerinin Sinsi Taşıyıcıları ABD'nin dünyanın kalbi olarak bilinen ve yeryüzünün en zengin enerji havzalarının bulunduğu Merkezi Avrasya'yı denetim altına almak için geliştirdiği Genişletilmiş Ortadoğu Projesi'nin (GOP) en önemli boyutunu, hiç kuşkusuz "Ilımlı İslam” stratejisi oluşturuyor. Ilımlı İslam, batıl değerlerle uyumlu, siyasal olarak Amerika Birleşik Devletleri'nin (ABD) ihtiyaçlarına göre düzenlenmiş, sınırların yeniden çizildiği ve rejimlerin bu amaca uygun olarak değiştirilmesinin öngörüldüğü GOP'un taşıyıcı kavramıdır. Bu kavramın politik arka planı irdelendiğinde, bizi hiç bir tereddüde yer bırakmayacak şekilde getirip Fethullah Gülen örgütlenmesinin kapısına koyuyor. Oyle anlaşılıyor ki, bölgede "Ilımlı İslam” projesinin en önemli aktörlerinden biri Fethullah Gülen ve onun kurduğu yaygın örgütlenmedir. Çünkü, hiçbir rejim sadece askeri ve siyasal zorla ayakta kalamaz. Tarihin bize verdiği en önemli derslerden biri de bu olgudur. Dünyanın en kötü ve zorba yönetimleri bile, örneğin çöpleri toplamak ve fırınları çalıştırmak zorundadır. Dolayısıyla asgari bir toplumsal destek oluşturulma dan hiçbir baskıcı yönetim ya da diktatörlük ayakta kalamaz. Aynı şcy işgaller ve sömürgecilik için de geçerlidir Etkili bir işbirlikçi sınıf vc asgari bir toplumsal destek ya da karışıklık gereklidir.
  • İşte GOP ve Ilımlı İslam stratejisi ve/veya siyaseti, Ortadoğu ve İslami coğrafyasında ABD işgaline ve neoklasık sömürgecilik girişimine toplumsal ve siyasal rıza üretmek için geliştirilen bir projedir, Felhullah Gülen ıse, "Dünya denilen geminin kaptanı” olarak nitelendirdiği bu otorite ve iradeye, hedeflerine ulaşmak için boyun eğilmesi gerektiğini vaaz ediyor. Dolayısıyla. Gülen, ABD'nin "Ilımlı İslam" projesinin teolojik ve felsefi arka planını oluşturmak için gönüllü yazılmış bir tarikat lideri portresi çiziyor. Kendisini, "Kab-ul Aktab", yani kalbinden geçeni Tanrı'nın yerine getirdiği insan, ilan eden ve izleyicileri tarafından "müçtehid", yani dinde içtihad yapan, kuralları değişurme ve yeni kurallar koyma yetkisi ve birikimine sahip bır yüksek makam/şahsiyet olarak nitelendirilen Fethullah Gülen, "Ilımlı İslam" projesinin hayata geçirilmesine adaydır. Burada "Kutb-ul Aktab” ve "muçtehid" Kavranları ile tarif edilen makam ise, peygamberlikten bile Yüksek bir konuma işaret etmektedir. Çünkü Fethull',ıh Gülen'e dilen yetenek ve verilen yetkiler, kutsal kitaplarda peygamberlere bile tanınmamıştır,
Devamını oku.Show less
Ürün Detayları
123-1067

Bilgi kartı

Durum
İkinci el Kitap
Dil
Türkçe
Boyutlar
13.5 cm / 23 cm
Sayfa Sayısı
220
Cilt Durumu
Karton Kapak
Baskı Sayısı
20. Baskı
Baskı Yılı
2008
Baskı Yeri
-
Kondisyon
Çok iyi durumda
Resim Detay
Resimler Ürünün Kendi Resimleridir.
Taksit Tablosu
Son görüntülenen

Menü

Müşteri Hesabı

Özel Menü

Favori listesine kayıt yapmak için ücretsiz bir hesap oluşturun.

Oturum Aç